Hieronder bevinden zich de meest populaire bier evenementen.
Wil je een evenement aanmelden, stuur dan een mail naar info@bierista.nl.

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Limiteds & rarities proeverij van Jopen Bier

6 december 2017 @ 19:30 - 22:00

LIMITEDS & RARITIES PROEVERIJ

Proef de limiteds & rarities van Jopen Bier

Doe mee met de limiteds & rarities proeverij van Jopen en ontdek de uiteenlopende smaken. Op woensdag 6 december vindt de tweede editie van deze proeverij plaats. De gastheer van de avond zal iedereen meenemen naar de verhalen die achter de bieren schuilgaan.

De limiteds en rariteiten van Jopen staan centraal tijdens deze proeverij. Het beloofd een bijzonder gevarieerde proeverij te worden omdat ieder bier om een andere behandeling en uitleg vraagt. In 5 rondes zullen er 5 proefglazen geserveerd worden met daarnaast een hapje of een ingrediënt welke weer terugkomt in het bier. Vervolgens wordt je uitgenodigd om beide producten te proeven en de smaken met elkaar te vergelijken.

Neem bijvoorbeeld het Jopen Meesterstuk 2017. Hiernaast kunnen we gember, keltisch zeezout of cacao nibs proeven omdat deze ingrediënten in het bier zijn verwerkt. En wat is dan een rariteit tijdens de proeverij? We verklappen natuurlijk niet alle facetten maar hier kun je denken aan een overjarig Jopenbier. Hierbij gaan we ontdekken wat de veroudering van het bier heeft gedaan met de smaak. Wordt het bier lekkerder na verloop van tijd of is het juist geen bewaarbier?

Reserveren

Reserveer een plaats bij de limiteds & rarities proeverij door in onderstaand menu het gewenste aantal tickets te selecteren. In verband met de hapjes horen wij graag van tevoren of er dieetwensen of allergieën zijn. Dit kan per email gestuurd worden naar evenementen@jopenbier.nl o.v.v. het ordernummer. In overleg met de keuken en gastheer kunnen we de mogelijkheden voor een aangepast hapje bespreken.

Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.