Ontdek Den Bosch tijdens Het Speciaalbier Festival 2024

22 april 2024

Pak je agenda en markeer het weekend van 11 en 12 mei 2024 groot, want het Nederlands Speciaalbier Festival strijkt opnieuw neer in het gezellige Den Bosch. Dit jaar niet één, maar twee dagen lang! Een absolute primeur die je als bierliefhebber niet wilt missen.

Stel je voor: ruim 200 unieke bieren van 35 topbrouwerijen uit ons eigen land, smaakvolle gerechten die perfect passen bij het bier in je glas, en dat alles onder het genot van sfeervolle live muziek van diverse bands. Het festivalterrein zal bruisen van gezelligheid en gemoedelijke biersferen.

Gezien de razendsnelle uitverkoop in voorgaande jaren, is het slim om niet te lang te wachten met het aanschaffen van je tickets. Die dubbele festivaldag is niet alleen een kans om meer speciale bieren te proeven, maar ook om echt de tijd te nemen voor elk slokje en gesprek.

Den Bosch transformeert dit weekend in de ultieme bestemming voor een biergetint weekendje weg. Naast het festival is er genoeg te doen. Bezoek de historische binnenstad, verken de boetiekhotels en laat je culinair verrassen in de lokale eetgelegenheden. Loop ook even langs bij ‘Gezellige Zaken’, een evenement dat slechts vijf minuten van het festivalterrein verwijderd is.

Tickets

Voor het bestellen van je tickets voor het Nederlands Speciaalbier Festival in Den Bosch, kun je terecht op de officiële festivalwebsite. Zorg dat je er snel bij bent om dit bierrijke weekend niet te missen! Proost alvast op een onvergetelijke ervaring.