Haal het officiële Bierista® bierdiploma!

Bestel de Bierista® Bieropleiding en word gediplomeerd bierdrinker

Ja, je leest het goed. Ook jij kunt een heus bierdiploma halen! Dankzij de online Bierista® Bieropleiding ben jij binnen 90 dagen een gediplomeerd bierdrinker, een echte bierexpert!

Wil je meerdere opleidingen bestellen, kies dan voor een cadeau artikel.
  • Gratis bezorging
  • Ma-vr voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
  • 100% fun garantie
  • Het bierpack met twaalf bieren wordt thuis gestuurd
  • Simpel en eenvoudig vanuit je luie stoel bierkennis vergaren
  • Na het slagen ontvang je het persoonlijke bierdiploma gewoon in de brievenbus
  • Word bekroond tot Bierista en ontvang naast eeuwige roem korting, uitnodigingen voor biertrainingen, bierproeverijen en rondleidingen
  • Blockimage bimage 734
  • Blockimage bimage 735
  • Blockimage bimage 736

De lekkerste opleiding van Nederland!

Bier is fun! Dat ga je door de hele opleiding heen merken. Er zijn twaalf delen, waarin je van alles leert over het brouwproces, de grondstoffen, bier & food, bierstijlen, geschiedenis, biercultuur en nog veel meer. Ieder deel bevat een stuk theorie met veel foto’s, video’s en infographics om je alles over jouw favoriete gerstenat te leren.

Maak kennis met Ninkasi, de godin van het bier. Je komt haar door de hele opleiding tegen met praktische tips en leuke weetjes, waarmee je indruk kunt maken bij familie en vrienden. Met behulp van de godin van het bier ben jij binnen no time een echte bierexpert!


Testimonials

Zo is leren wel leuk

Johannes Berghuis

Ik kreeg de opleiding cadeau. Van het woord 'leren' krijg ik normaal al bultjes. Toch maar geprobeerd; het gaat tenslotte over bier. Het is geweldig! Veel foto en leuke video's. De tekst leest lekker vlot weg. Genoten van het bierpack. De Bloedbroeder van Kompaan is mijn favoriet! Jammer dat ik nu pas ontdek hoe lekker leren kan zijn ;-)

Een must voor de bierliefhebber

Kees Kouwenberg

Ik ben sinds de eerste keer dat ik op de Bierista-site belandde fan. Ik was op zoek naar verkoopadressen van een bier, maar bleef hangen. Na een paar dagen heb ik de biercursus besteld, en daar heb ik heel veel plezier aan beleefd (en met goed gevolg volbracht.. zei hij trots). En nu kijk ik eigenlijk elke dag wel even op de site, nieuwtjes volgen, interessante cursussen doen. Bierista is echt een MUST voor de bierliefhebber.

Veel van geleerd!

Leonie Visser

Met de vriendengroep proef ik regelmatig speciaalbiertjes. Ik vind het leuk om daar meer over te weten. Daarom heb ik de opleiding gedaan. Ik heb veel geleerd en kan het geleerde ook direct in praktijk brengen. Ik ben van plan alle hopspots te gaan bezoeken. Super tof!