Haal het officiële Bierista® bierdiploma!

Bestel de Bierista® Bieropleiding

Bierista® is de grootste en de leukste erkende online bieropleiding van Nederland. Met je officiële Bierista® Bierdiploma zet jij een eerste stap in de richting misschien wel een carrière als biersommelier.
De Bierista® Bieropleiding is sowieso een goede investering.
Los van alle bierkennis, krijg je ook heel veel voordeel.
Ga voor je bierdiploma en word Bierista.

Wil je meerdere opleidingen bestellen, kies dan voor een cadeau artikel.
  • Gratis bezorging praktijk Bierpack
  • Ma-vr voor 12:00 uur besteld, Bierista Bierpack morgen in huis
  • 100% fun garantie
  • Het bierpack met twaalf bieren wordt thuis gestuurd
  • Simpel en eenvoudig vanuit je luie stoel bierkennis vergaren
  • Na het slagen ontvang je het persoonlijke bierdiploma gewoon in de brievenbus
  • Word bekroond tot Bierista en ontvang naast eeuwige roem korting, uitnodigingen voor biertrainingen, bierproeverijen en rondleidingen
  • Blockimage bimage 734
  • Blockimage bimage 736

Bierista ben je voor het leven!

Met gemiddeld 9 uur studeren, waar en wanneer je wilt, weet jij straks alles over bier en ben jij klaar voor je Bierista examen. Zorg dat je je diploma haalt, want dat is je ticket tot de bierhemel. Als Bierista word je uitgenodigd voor gratis rondleidingen, proeverijen bij Brouwers, heb je de mogelijkheid om expert reviews te schrijven en krijg je gratis kaarten voor festivals. Bovendien krijg je heel veel voordeel op allerlei bieraankopen.

Online en praktijk in één opleiding

Bij de Bierista® Bieropleiding is een Bierista Bierpack inbegrepen met twaalf zorgvuldig geselecteerde bieren. Je leert in praktijk bieren proeven en beschrijven met directe feedback van de Bierista-docenten. Zo leer je proeven als een professional en kun je zo aanschuiven als jurylid bij bierwedstrijden. Waar vind je die unieke combinatie van enerzijds het proeven in de praktijk en anderzijds het gemak van online studeren?!

Biersommelier

Met je Bierista® Bierdiploma ben je een bierkenner. Wie weet is het een eerste stap in de richting van een carrière als biersommelier. Met de Bierista® Bieropleiding doe je veel kennis op voor een laag bedrag (soortgelijke opleidingen kosten tot wel 5x zoveel). Bekende biersommeliers als Jet van de Griendt, Arvid Bergström, Pepijn van der Waa, Bas Schampers en Alain Schepers loodsen je richting je diploma.

Een goede investering

Het succesvol afronden van deze studie kost de gemiddelde bierliefhebber 9 uur. Het studeren is dus maar even; Bierista ben je voor het leven. Met je bierdiploma op zak ben je verzekerd van gratis rondleidingen, exclusieve proeverijen, gratis tickets voor bierfestivals en voordeel bij je bieraankopen. De Bierista® Bieropleiding is dus met recht een goede investering!

Wat vinden Bierista’s van de opleiding:

Een interessante cursus vol wetenswaardigheden

Interessante cursus waar ik mijn bierkennis op een leuke en begrijpelijke manier heb kunnen opwaarderen. Voor mij waren vooral de onderwerpen van bier in combinatie met eten een welkome aanvulling. Ook de gebruik van de juiste glasvorm is een meerwaarde, want niet altijd is een merkglas het juiste glas. Kortom, een interessante cursus vol wetenswaardigheden, waar ik als bierdrinker mijn voordeel ga doen en het genieten nog meer tot uiting zal gaan brengen.

Must have

Keith Nooijen

Leuke, leerzaam opleiding. Een echte” must have” als eigenaar van een café.

Leuke cursus voor de bierliefhebber

Jos Gijsbers

Interessante feiten over bier in het algemeen en over het brouwen in het bijzonder. Extra leuk als je zelf ook al bier brouwt. Na afronding heb je behoorlijk wat kennis over bier verkregen. Leuke opzet door 12 verschillende soorten bieren op te sturen om zo kennis te maken met de verschillende soorten bier.

Zeer leuke en leerzame cursus

Maurice Kroon

Zeer leuke en leerzame cursus. Mis alleen na de cursus een pdf of op papier de lesstof om leuk terug te lezen hoe het zat. Dit was helaas nog niet mogelijk hopelijk in de toekomst wel.

Een must voor de bierliefhebber

Kees Kouwenberg

Ik ben sinds de eerste keer dat ik op de Bierista-site belandde fan. Ik was op zoek naar verkoopadressen van een bier, maar bleef hangen. Na een paar dagen heb ik de biercursus besteld, en daar heb ik heel veel plezier aan beleefd (en met goed gevolg volbracht.. zei hij trots). En nu kijk ik eigenlijk elke dag wel even op de site, nieuwtjes volgen, interessante cursussen doen. Bierista is echt een MUST voor de bierliefhebber.

Zo is leren wel leuk

Johannes Berghuis

Ik kreeg de opleiding cadeau. Van het woord 'leren' krijg ik normaal al bultjes. Toch maar geprobeerd; het gaat tenslotte over bier. Het is geweldig! Veel foto en leuke video's. De tekst leest lekker vlot weg. Genoten van het bierpack. De Bloedbroeder van Kompaan is mijn favoriet! Jammer dat ik nu pas ontdek hoe lekker leren kan zijn ;-)

Zeer goede cursus in "normale mensen"

Pascal Wevers

Zeer goede cursus in "normale mensen taal" Voor iedereen die net even iets meer wil weten van Bier. Alle hoofdstukken zijn direct en geen ellenlange oefenstof waar je doorheen moet. Van simpele Pilsdrinker ben ik nou toch mooi Bierista geworden.

Veel van geleerd!

Leonie Visser

Met de vriendengroep proef ik regelmatig speciaalbiertjes. Ik vind het leuk om daar meer over te weten. Daarom heb ik de opleiding gedaan. Ik heb veel geleerd en kan het geleerde ook direct in praktijk brengen. Ik ben van plan alle hopspots te gaan bezoeken. Super tof!

Leerzaam en fun!

Annelies

Onwijs leuke opleiding als bierliefhebber of als je in de horeca werkt. Voor mij geld beide, ik dacht veel te weten maar er is nog veel meer te leren. Met je diploma op zak kun je regelmatig naar verschillende brouwerijen of evenementen. Ik heb veel leuke weetjes geleerd die ik weer op mijn werk kan vertellen aan gasten.

Bierdiploma in de pocket

Maarten

Yes, eindelijk Bierista. Bierdiploma in de pocket. Ik ben er totaal 8 uur mee bezig geweest, verspreid over een aantal weken. Af en toe pak je er een bier bij dat je opgestuurd krijgt bij de opleiding. Leren gaat makkelijk, leuk geschreven en fijne video's. Veel geleerd en nu blij met de korting acties. Ben helemaal fan!

Geweldige cursus!

Cors Den oudsten

Geweldige cursus! Veel van geleerd en waar voor je geld. Ik raad het elke bierliefhebber aan om ook te doen!