Geef een Bierista® biercursus cadeau!

 |  Bestel de Bierista® Bieropleiding Cadeaubox nu voor € 149

  • Smakelijk, leerzaam en verrassend!
  • Eenvoudig thuis meer bierkennis vergaren
  • Bij succes een persoonlijke bierdiploma in de bus
  • Bezorging met Track&Trace
  • Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag verzonden
  • Past door de brievenbus
  • 100% fun garantie

Hét cadeau voor de elke bierliefhebber!

De Bierista cadeaubox is de ultieme verrassing! Met onze luxe cadeaubox geef je namelijk de leukste en lekkerste opleiding van Nederland cadeau.

Hoe werkt het?

Je bestelt de luxe cadeaubox. Als je op een werkdag bestelt, wordt de box uiterlijk de volgende werkdag verstuurd. Jij ontvangt de cadeaubox, die je zo cadeau kunt geven. Het cadeau ziet er zo fraai uit, daar hoeft geen inpakpapier meer om.

De gelukkige ontvanger opent de box. Met de speciale code uit de box krijgt de ontvanger gratis toegang tot de Bierista Bieropleiding. Alleen even de code invullen op de site. Alles staat ook nog eens kort en simpel beschreven in een duidelijke handleiding in de cadeaubox. Je geeft dus een opleiding cadeau inclusief een examen en officieel bierdiploma.


Wat vinden Bierista’s van de opleiding:

Gaaf cadeau voor een biergek

Lotte de Waag

De mooie cadeaubox is superleuk om te geven. De inhoud is dan nog eens leuk, al helemaal voor een bierliefhebber. Gaaf dat er ook een bierpack bij hoort!

Leuk om cadeau te krijgen!

Lukas van Boven

Gaaf cadeau van mijn vrienden gekregen! Na het activeren had ik binnen een week het bierpack in huis en kon ik snel beginnen aan de bieropleiding.

Leuke verrassing voor mijn vader

Lieneke Rigters

Mijn vader is gek op bier. Maar hoe of wat precies vond hij wel lastig. Deze opleiding was de perfecte oplossing. Hij blij, wij blij want nu kan gewoon lekker kletsen over bier zonder te twijfelen of het wel klopt.

Mooie cadeauverpakking, topverrassing!

Nienke van der Linden

Dinsdagochtend besteld, woensdagmiddag in huis. Superfijn! En mijn biervriend superblij! De verpakking zorgde ervoor dat ik niet eens meer in hoefde te pakken, op een klein lintje na dan!