Werken bij Bierista.nl

Bierista heeft op dit moment geen vacatures

Bierista is regelmatig op zoek naar enthousiaste mensen met een groot bierhart die helpen de ambitie van Bierista te verwezenlijken. Op dit moment hebben we geen vacatures. Toch kun je op verschillende manieren helpen om bieren en bierkennis onder de aandacht te brengen van de nog steeds groeiende groep van ontdekkende bierliefhebbers. Wil je jouw skills en talenten aanwenden om Bierista nog aantrekkelijker te maken, stuur dan een mail naar linda@bierista.nl.

Bierista BV zoekt verkoop talent (vacature vervuld)

The sky is the limit!

Het zal je niet zijn ontgaan. Bierista BV groeit als kool. Je komt de Bierista Bieropleiding en de groeiende groep gediplomeerde Bierista's op steeds meer plekken tegen. De bezoekcijfers van onze bierblog Bierista.nl blijven groeien en we delen duizenden expert-reviews van echte bierkenners met het grote publiek.
Dagelijks beginnen er nieuwe bierliefhebbers aan de Bierista Bieropleiding en de verschillende speedcourses om je bierkennis altijd up-to-date te houden.

Bierista zit vol ambitie en groeit door. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Als je hart tenminste sneller gaat kloppen van bier en online marketing/ sales.
Ben jij die creatieve allround smaakmaker die hele volksstammen enthousiast kan maken voor bier? Reageer dan nu!

- Je hebt bierkennis en dat weet je uit te dragen naar je hele netwerk;
- Horeca ondernemers en brouwerijen zijn als een goed glas bier voor jou;
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
- Je bent energiek, kunt productie maken en houdt van afwisseling; Bierista biedt een marktconform tarief. Aantal uren in overleg. Wij verwachten een HBO-werk en denkniveau.

Solliciteer nu!

Laat ons weten waarom jij dé perfecte kandidaat bent. Je kunt je sollicitatie voor 20 maart 2020 richten aan linda@bierista.nl.
Wie weet vul jij onze vacature en proosten wij binnenkort wel op jouw nieuwe baan!

--> Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld! <--