Lindeboom Bierbrouwerij

Lindeboom is opgericht in 1870. De vijf generaties tellende, onafhankelijke familiebrouwerij bestaat inmiddels meer dan 145 jaar. Regelmatig sleept Lindeboom bier awards binnen: zoals in 2016 BRONZEN MEDAILLE voor Lindeboom Pilsener. Lindeboom Pilsener is uitgeroepen tot winnaar van de bronzen medaille in de Dutch Beer Challenge 2016! Andere "speciaal" bieren van Lindeboom zijn Elfenbier, 6.0%, amber; Gouverneur Blonde, 6.5%; Gouverneur Brune, 6.5%; Gouverneur Dubbelbock, 7.5%, bok; Gouverneur Speciale 140, 5.5%, speciaalbier; Gouverneur Stout, 7.5%, stout; Gouverneur Tripel, 8.2%, tripel; Klerks Pilsener, pils; Lindeboom Bock Bier, 6.5%, bok; Lindeboom Oud Bruin, 3.5%, oud bruin; Lindeboom Pilsener, 5.0%, pils; Venloosch Alt; Venloosch Wit, 5.5% en de Wertha. Proef, beleef en beoordeel zelf eens!

Bieren (16)

Sorteer op
  Score Category Naam
Lindeboom herfstbock

Lindeboom Herfstbock

7,8
Lindeboom Herfstbock grijpt terug op de traditionele brouwwijze van het bockbier. Dit donkere roodbruine, ondergistende bockbier is rijk aan smaak. Je proeft de gebrande mout, tonen van karamel. Een aangename bitterheid zorgt ervoor dat dit bier elke herfststorm kan doorstaan.
Lindeboom gouverneur blond

Lindeboom Gouverneur Blond

7,4
Lindeboom Gouverneur Blond is een bekroond blond bier met een geheel eigen karakter. Deze smaakvolle blond wordt geroemd om zijn subtiele bitterheid en zijn fruitige afdronk.
Lindeboom gouverneur dubbelbock

Lindeboom Gouverneur Dubbelbock

7,3
Lindeboom Gouverneur Dubbelbock is een zwaarder bier dan de reguliere herfstbocken. Het komt omdat er meer mout is gebruikt bij het brouwen. De extra grondstoffen zorgen voor hier voor een stevig en volmondig bier dat elke herfststorm kan doorstaan. Aroma's van gebrande mouten en karamel gecombineerd met een eigenzinnige bitterheid geven deze Dubbelbock een goede bite.
Lindeboom venloosch alt

Lindeboom Venloosch Alt

7,2
Lindeboom Venloosch Alt is één van de weinige Alt-bieren in Nederland. Deze bierstijl komt oorspronkelijk uit de Altstad van het Duitse Düsseldorp. Bij Lindeboom geven ze een eigen twist aan de Alt; er wordt een speciaal kruidenmengsel aan het brouwsel toegevoegd. Dit maakt de Venloosch Alt zo uniek in zijn smaak.
Lindeboom radler kersen

Lindeboom Radler Kersen

7,0
Lindeboom Radler Kersen is een frisse en fruitige dorstlesser.
Lindeboom gouverneur speciale 140

Lindeboom Gouverneur Speciale 140

6,9
Gourneur Speciale 140 is een fris en fruitige Blond, die speciaal werd gebrouwen ter gelegenheid van het 140-jarig bestaan van de brouwerij. De fruitige smaken in combinatie met de uitgekiende hoparoma's geven dit sprankelende bier een extra feestelijk tintje.
Lindeboom venloosch wit

Lindeboom Venloosch Wit

6,9
Lindeboom Venloosch Wit is een licht en verfrissend zomers bier. Dit witbier is het hele jaar door een perfecte starter, maar dit frisse, bleekgele bier in je glas zorgt voor een zomers gevoel. Dorstlessend en verfrissend.
Lindeboom pilsener 05

Lindeboom Pilsener 0,5

Lindeboom Pilsener 0,5 is gebrouwen met kristalhelder water en de beste ingrediënten. Je proeft de volle smaak van Pilsener en dat terwijl dit bier slechts 0,5% alcohol bevat. Zo kun je toch genieten van een goed glas als je nog even door moet.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket