Lindeboom bierbrouwerij

Lindeboom Bierbrouwerij

De herkomst van Lindeboom Bierbrouwerij gaat terug naar 1870. De vijf generaties tellende, onafhankelijke familiebrouwerij bestaat inmiddels dus meer dan 145 jaar. Sinds 2016 presenteert Lindeboom zich met de slogan 't Bier van Hier. Met veel bombarie werd deze campagne gelanceerd en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Lindeboom Bierbrouwerij is niet meer uit de bierwereld weg te denken.

Een nieuwe grote stap voor de bierbrouwerij komt in 2015: een nieuw logo voor zowel Lindeboom,Gouverneur en Venlooschbier. Ook nieuwe kratten en een volledig nieuwe huisstijl maken de cirkel compleet en geven de brouwerij een moderne stijl.

Proef, beleef en oordeel zelf!

Onze topbieren

8,5

Lindeboom Gouveneur Blond

Lindeboom Bierbrouwerij

Lindeboom Gouverneur Blond is een met goud behangen bier. Deze Blond heeft bitterheid en fruitigheid. De lichte troebeling van de gist zorgt voor nog meer smaak. Wat een fruitig en evenwichtig bier is dit!

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Bitter

7,8

Lindeboom Herfstbock

Lindeboom Bierbrouwerij

Lindeboom Herfstbock grijpt terug op de traditionele brouwwijze van het bockbier. Dit donkere roodbruine, ondergistende bockbier is rijk aan smaak. Je proeft de gebrande mout, tonen van karamel. Een aangename bitterheid zorgt ervoor dat dit bier elke herfststorm kan doorstaan.

Bockbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,4

Lindeboom Gouverneur Blond

Lindeboom Bierbrouwerij

Lindeboom Gouverneur Blond is een bekroond blond bier met een geheel eigen karakter. Deze smaakvolle blond wordt geroemd om zijn subtiele bitterheid en zijn fruitige afdronk.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,3

Lindeboom Gouverneur Dubbelbock

Lindeboom Bierbrouwerij

Lindeboom Gouverneur Dubbelbock is een zwaarder bier dan de reguliere herfstbocken. Het komt omdat er meer mout is gebruikt bij het brouwen. De extra grondstoffen zorgen voor hier voor een stevig en volmondig bier dat elke herfststorm kan doorstaan. Aroma's van gebrande mouten en karamel gecombineerd met een eigenzinnige bitterheid geven deze Dubbelbock een goede bite.

Bockbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,2

Lindeboom Venloosch Alt

Lindeboom Bierbrouwerij

Lindeboom Venloosch Alt is één van de weinige Alt bieren in Nederland. Deze bierstijl komt oorspronkelijk uit de Altstad van het Duitse Düsseldorp. Bij Lindeboom geven ze een eigen twist aan de Alt; er wordt een speciaal kruidenmengsel aan het brouwsel toegevoegd. Dit maakt de Venloosch Alt zo uniek in zijn smaak.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

7,1

Lindeboom Gouverneur Speciale 140

Lindeboom Bierbrouwerij

Gourneur Speciale 140 is een fris en fruitige Blond, die speciaal werd gebrouwen ter gelegenheid van het 140-jarig bestaan van de brouwerij. De fruitige smaken in combinatie met de uitgekiende hoparoma's geven dit sprankelende bier een extra feestelijk tintje.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Lindeboom Radler Kersen

Lindeboom Bierbrouwerij

Lindeboom Radler Kersen is een frisse en fruitige dorstlesser met uiteraard de smaken en aroma's van kersen!

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Lindeboom Gouverneur Tripel

Lindeboom Bierbrouwerij

Lindeboom Gouverneur Tripel is goudblond, licht troebel en heeft een prachtige witte schuimkraag. De hoparoma's zijn fruitig en bloemig en geven deze Tripel zijn vriendelijke en toegankelijke karakter.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle
Lind.001

Duurzame samenwerking Lindeboom Bierbrouwerij & Brouwerij De Prael

28 september 2017 Lindeboom Bierbrouwerij, al langer vaste partner van de Amsterdamse brouwerij De Prael, bekrachtigt de bestaande relatie. De bierbrouwerijen gaan beide voor een duurzame samenwerking. Verder lezen
Bierista lindeboom biervanhier.001

Lindeboom Bierbrouwerij opent de poorten

8 mei 2017 Lindeboom Bierbrouwerij opent de poorten in het kader van de Week van het Nederlandse Bier. Op zaterdag 13 en zondag 14 mei gaat de brouwerij in Neer open. Je kunt de nieuwe bierkamers bekijken en natuurlijk ook kennismaken met de nieuwe Lindeboom-bieren Verder lezen