Lindeboom Bierbrouwerij

De herkomst van Lindeboom Bierbrouwerij gaat terug naar 1870. De vijf generaties tellende, onafhankelijke familiebrouwerij bestaat inmiddels dus meer dan 145 jaar. Sinds 2016 presenteert Lindeboom zich met de slogan 't Bier van Hier. Met veel bombarie werd deze campagne gelanceerd en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Lindeboom Bierbrouwerij is niet meer uit de bierwereld weg te denken.

Een nieuwe grote stap voor de bierbrouwerij komt in 2015: een nieuw logo voor zowel Lindeboom,Gouverneur en Venlooschbier. Ook nieuwe kratten en een volledig nieuwe huisstijl maken de cirkel compleet en geven de brouwerij een moderne stijl.

Proef, beleef en oordeel zelf!

Bieren (16)

Sorteer op
  Score Category Naam
Lindeboom herfstbock

Lindeboom Herfstbock

7,8
Lindeboom Herfstbock grijpt terug op de traditionele brouwwijze van het bockbier. Dit donkere roodbruine, ondergistende bockbier is rijk aan smaak. Je proeft de gebrande mout, tonen van karamel. Een aangename bitterheid zorgt ervoor dat dit bier elke herfststorm kan doorstaan.
Lindeboom gouverneur blond

Lindeboom Gouverneur Blond

7,4
Lindeboom Gouverneur Blond is een bekroond blond bier met een geheel eigen karakter. Deze smaakvolle blond wordt geroemd om zijn subtiele bitterheid en zijn fruitige afdronk.
Lindeboom gouverneur dubbelbock

Lindeboom Gouverneur Dubbelbock

7,3
Lindeboom Gouverneur Dubbelbock is een zwaarder bier dan de reguliere herfstbocken. Het komt omdat er meer mout is gebruikt bij het brouwen. De extra grondstoffen zorgen voor hier voor een stevig en volmondig bier dat elke herfststorm kan doorstaan. Aroma's van gebrande mouten en karamel gecombineerd met een eigenzinnige bitterheid geven deze Dubbelbock een goede bite.
Lindeboom venloosch alt

Lindeboom Venloosch Alt

7,2
Lindeboom Venloosch Alt is één van de weinige Alt-bieren in Nederland. Deze bierstijl komt oorspronkelijk uit de Altstad van het Duitse Düsseldorp. Bij Lindeboom geven ze een eigen twist aan de Alt; er wordt een speciaal kruidenmengsel aan het brouwsel toegevoegd. Dit maakt de Venloosch Alt zo uniek in zijn smaak.
Lindeboom radler kersen

Lindeboom Radler Kersen

7,0
Lindeboom Radler Kersen is een frisse en fruitige dorstlesser.
Lindeboom gouverneur speciale 140

Lindeboom Gouverneur Speciale 140

6,9
Gourneur Speciale 140 is een fris en fruitige Blond, die speciaal werd gebrouwen ter gelegenheid van het 140-jarig bestaan van de brouwerij. De fruitige smaken in combinatie met de uitgekiende hoparoma's geven dit sprankelende bier een extra feestelijk tintje.
Lindeboom gouverneur tripel

Lindeboom Gouverneur Tripel

6,9
Lindeboom Gouverneur Tripel is goudblond, licht troebel en heeft een prachtige witte schuimkraag. De hoparoma's zijn fruitig en bloemig en geven deze Tripel zijn vriendelijke en toegankelijke karakter.
Lindeboom venloosch wit

Lindeboom Venloosch Wit

6,9
Lindeboom Venloosch Wit is een licht en verfrissend zomers bier. Dit witbier is het hele jaar door een perfecte starter, maar dit frisse, bleekgele bier in je glas zorgt voor een zomers gevoel. Dorstlessend en verfrissend.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket