Lindeboom Bierbrouwerij

De herkomst van Lindeboom Bierbrouwerij gaat terug naar 1870. De vijf generaties tellende, onafhankelijke familiebrouwerij bestaat inmiddels dus meer dan 145 jaar. Sinds 2016 presenteert Lindeboom zich met de slogan 't Bier van Hier. Met veel bombarie werd deze campagne gelanceerd en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Lindeboom Bierbrouwerij is niet meer uit de bierwereld weg te denken.

Een nieuwe grote stap voor de bierbrouwerij komt in 2015: een nieuw logo voor zowel Lindeboom,Gouverneur en Venloosch bier. Ook nieuwe kratten en een volledig nieuwe huisstijl maken de cirkel compleet en geven de brouwerij een moderne stijl.

Proef, beleef en oordeel zelf!

Onze topbieren

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

Lindeboom Herfstbock

Lindeboom Bierbrouwerij

Lindeboom Herfstbock grijpt terug op de traditionele brouwwijze van het bockbier. Dit donkere roodbruine, ondergistende bockbier is rijk aan smaak. Je proeft de gebrande mout, tonen van karamel. Een aangename bitterheid zorgt ervoor dat dit bier elke herfststorm kan doorstaan.

Bockbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,6

Lindeboom Gouverneur Blond

Lindeboom Bierbrouwerij

Lindeboom Gouverneur Blond is een bekroond blond bier met een geheel eigen karakter. Deze smaakvolle blond wordt geroemd om zijn subtiele bitterheid en zijn fruitige afdronk.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Lindeboom Gouveneur Blond

Lindeboom Bierbrouwerij

Lindeboom Gouverneur Blond is een met goud behangen bier. Deze Blond heeft bitterheid en fruitigheid. De lichte troebeling van de gist zorgt voor nog meer smaak. Wat een fruitig en evenwichtig bier is dit!

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Lindeboom Gouverneur Tripel

Lindeboom Bierbrouwerij

Lindeboom Gouverneur Tripel is goudblond, licht troebel en heeft een prachtige witte schuimkraag. Het bier is gebrouwen met mout van gerst, haver en spelt. Daarnaast is een subtiele mix van piment en kaneel aan het brouwsel toegevoegd. De hoparoma's zijn fruitig en kruidig en geven deze Tripel zijn vriendelijke en toegankelijke karakter.

Tripel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Lindeboom Saison

Lindeboom Bierbrouwerij

Lindeboom Saison is een verfrissend bovengistend bier, gebrouwen met Saison-gist. Fris en fruitige aroma's gaan gepaard met een subtiele droge afdronk.

Saison

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,4

Lindeboom Gouverneur Dubbelbock

Lindeboom Bierbrouwerij

Lindeboom Gouverneur Dubbelbock is een zwaarder bier dan de reguliere herfstbocken. Het komt omdat er meer mout is gebruikt bij het brouwen. De extra grondstoffen zorgen voor hier voor een stevig en volmondig bier dat elke herfststorm kan doorstaan. Aroma's van gebrande mouten en karamel gecombineerd met een eigenzinnige bitterheid geven deze Dubbelbock een goede bite.

Bockbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle

Lindeboom Bierbrouwerij verrast met twee nieuwe Gouverneur bieren

Tijdens de Week van het Nederlandse Bier presenteert Lindeboom Bierbrouwerij vol trots twee nieuwe bieren in de geliefde Gouverneur lijn.

Verder lezen

Nieuw in de Lindeboom familie: Radler Mango 2.0

Lindeboom Bierbrouwerij heeft haar Radler-portfolio uitgebreid met een zonnige nieuwkomer: Lindeboom Radler Mango.

Verder lezen

Nieuw Gouverneur bier: Gouverneur I.P.A.

Het nieuwe Gouverneur I.P.A., het zesde Gouverneur bier, wordt zoals alle Gouverneur bieren gebrouwen door Lindeboom Bierbrouwerij uit Neer.

Verder lezen

Lindeboom drie keer de beste

Lindeboom Bierbrouwerij uit het Limburgse Neer heeft tijdens de World Beer Awards in Londen drie keer een gouden plak gewonnen.

Verder lezen