Lindeboom Bierbrouwerij verrast met twee nieuwe Gouverneur bieren

25 mei 2024

Tijdens de Week van het Nederlandse Bier presenteert Lindeboom Bierbrouwerij vol trots twee nieuwe bieren in hun geliefde Gouverneur lijn: de Gouverneur Weizen en de Gouverneur Blond 0.0.

Voor de liefhebbers van Weizen bieren heeft Lindeboom iets speciaals in petto. Gouverneur Weizen speelt perfect in op de groeiende populariteit van deze bierstijl. Bekend om zijn frisse, fruitige en licht kruidige karakter, belooft dit bier een authentieke Weizen-ervaring volgens de beste Duitse tradities. Met tarwemout en Polaris hop biedt Gouverneur Weizen een gebalanceerde en verfrissende smaak, ideaal voor warme zomerdagen en lichte maaltijden zoals salades en visgerechten.

Voor de bewuste bierliefhebber die graag van de smaak van bier geniet zonder de effecten van alcohol, introduceert Lindeboom de Gouverneur Blond 0.0. Dit alcoholvrije blond bier heeft een uniek smaakprofiel dat niets inlevert op volheid en aroma. Met een verfrissende smaak en een uitgesproken hopkarakter biedt dit bier een heerlijke drinkervaring voor elk moment van de dag.

Traditie en innovatie bij Lindeboom

Paul Joosten, algemeen directeur van Lindeboom, zegt hierover: "Bij Lindeboom zijn we trots op onze traditie van ambachtelijk brouwen en innovatie. Met de introductie van Gouverneur Weizen en Gouverneur Blond 0.0 beantwoorden we niet alleen aan de veranderende smaken en voorkeuren van bierdrinkers, maar bieden we ook nieuwe bierstijlen voor elke gelegenheid."

Slow Brewing: kwaliteit en duurzaamheid

Lindeboom Bierbrouwerij is een gecertificeerde ‘Slow Brewer’, wat betekent dat hun bieren de tijd krijgen om rustig te rijpen voor de ultieme smaakbeleving. Slow Brewing is het belangrijkste kwaliteitszegel voor bier en garandeert dat de brouwerijen eerlijk en bewust handelen door de hele waardeketen heen.

Benieuwd naar deze nieuwe bieren? Bezoek Lindeboom Bierbrouwerij tijdens de Week van het Nederlandse Bier en ontdek zelf de heerlijke smaken van Gouverneur Weizen en Gouverneur Blond 0.0!