Nieuw in de Lindeboom familie: Radler Mango 2.0

6 april 2024

Liefhebbers van fruitig bier, opgelet! Lindeboom Bierbrouwerij, gevestigd in het pittoreske Neer, heeft haar Radler-portfolio uitgebreid met een zonnige nieuwkomer: Lindeboom Radler Mango. Deze toevoeging brengt het aantal smaakvolle Radler-varianten op drie, naast de alom geliefde Citroen en Kers. Maar de Mango versie belooft iets extra's: een duik in tropische sferen, gecombineerd met de verkwikkende sprankel van Lindeboom's eigen Pilsener, gebrouwen volgens het beproefde slow brewing principe.

Wat maakt de Radler Mango 2.0 zo speciaal? Allereerst de zorgvuldige selectie van 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder sappige mango's die zorgen voor een onweerstaanbare, zoete en tegelijkertijd frisse smaakbeleving. Voeg daarbij het kristalheldere water uit de eigen bron van Lindeboom en wat sprankelende mangolimonade, en je hebt het perfecte recept voor een unieke bierervaring.

Lindeboom staat landelijk in de schijnwerpers met haar unieke Kersen Radler, maar met de introductie van de Mango variant richt de brouwerij zich op een jonger publiek. Een groep die de tropische smaak van mango met de paplepel ingegoten heeft gekregen. De Radler Mango is daarmee een frisse wind in het assortiment en belooft net zo'n hit te worden.

Het team achter de brouwerij is enthousiast: "Of je nu de zomer viert met vrienden in de achtertuin of gewoon op zoek bent naar een heerlijke dorstlesser na een lange dag, onze Lindeboom Radler Mango 2.0 staat klaar om je smaakpapillen te verwennen. Het is de ultieme natuurlijke dorstlesser voor elk moment."

Bovendien is Lindeboom niet zomaar een brouwerij; het is een gecertificeerde 'Slow Brewer'. Dit internationale kwaliteitszegel staat garant voor bieren die de tijd krijgen om perfect te rijpen. Slow Brewing omarmt duurzaamheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid en draagt bij aan een positieve bedrijfscultuur. Zo weet je dat elk slokje Radler Mango 2.0 niet alleen goed smaakt, maar ook goed voelt.