Keuzedeel Bierkennis voor docenten & studenten

Beroepsonderwijs

Bier in de horeca heeft een enorme vlucht genomen. Bier combineren met gerechten is hot. Er is zoveel te doen over bier. Een glansrijke carrière in de horeca gaat niet meer zonder gedegen bierkennis. 

Bierista heeft speciaal voor het middelbaar beroepsonderwijs het keuzedeel Bierkennis ontwikkeld (niveaus 2, 3 en 4). Tijdens een pilot liepen ruim honderd studenten over van enthousiasme. Zij zijn inmiddels deskundige bierambassadeurs. Vooral de inhoud, de eenvoud in het gebruik en de afwisseling van de lessen worden hoog gewaardeerd. Zie onderstaande video.

De lesstof voor het keuzedeel Bierkennis is officieel erkend. Het onafhankelijke bureau Examenwerk heeft de lesstof getoetst en akkoord bevonden. De lesstof en het bijbehorende examen van Examenwerk voldoen aan alle criteria die gelden voor het middelbaar beroepsonderwijs.


Vraag vrijblijvend meer informatie aanZo volg je het keuzedeel:Plus-pakket

Dankzij het pluspakket behorend bij het keuzedeel bier worden docenten compleet ontzorgd. Het pakket - met onder andere proefglazen, speciaalbieren, digitaal lesmateriaal incl. een cursus bier proeven -  maakt de lessen nog aantrekkelijker, praktischer en afwisselender. 

Aan het eind van het studieblok krijgen de studenten bovendien het officiële Bierista Bierdiploma, waarmee ze zich Bierista, Meester in bier mogen noemen. Een pareltje op het CV van elke student.

Oplossing op maat

Bierista biedt voor alle wensen een passende oplossing. Of je nu kiest voor het praktische lesboek inclusief het digitale plus-pakket of het volledige online lesmateriaal aangevuld met plus-pakket en een rondleiding door de brouwerij. In een persoonlijk gesprek maken wij het mogelijk!


Vraag vrijblijvend meer informatie aan