Muifelbrouwerij introduceert een nieuwe non-alcoholic IPA

19 april 2024

Goed nieuws voor ambachtelijke bierliefhebbers die de voorkeur geven aan minder alcohol! Muifelbrouwerij, beroemd om bekroonde craft bieren zoals Zuster Agatha en D’n Ossebock, introduceert een non-alcoholic IPA: de Careless Sipper.

Dit bier combineert rijke moutige smaken met een subtiele bitterheid door een uitgekiende keuze van hopsoorten zoals Sabro, Mosaic en El Dorado. Uniek aan de Careless Sipper is het gebruik van een speciale gist die slechts 0,3% alcohol genereert, ideaal voor liefhebbers die alcohol willen vermijden.

Verpakt in 33 cl blikjes, biedt de Careless Sipper niet alleen superieure smaak maar ook een duurzame oplossing. De blikverpakking beschermt uitstekend tegen licht en zuurstof, vermindert de ecologische voetafdruk en biedt ruimte voor creatieve designs.

De Careless Sipper is nu beschikbaar bij slijterijen en cafés. Ontdek waarom Muifelbrouwerij sinds 2007 blijft innoveren met bijzondere bieren die zowel kenners als casual drinkers aanspreken. Proost op innovatie en smaak!