Top 10 - 0.0 Alcoholvrij Bier

De biercategorie die op dit moment het hardst groeit is de 0.0-categorie. Alcoholvrij bier is in ons land enorm in opmars. Wist je trouwens dat in ons land alcoholvrij betekent dat er niet meer dan 0,1% alcohol in het bier mag zitten. Nederland is daarmee nog veel strenger dan veel andere landen, die ook een bier met 0,5% alcoholvrij mogen noemen. Alcoholvrij is de laatste jaren qua smaak sterk verbeterd. Een betere smaak en steeds meer oog voor een verantwoorde levenswijze maakt deze biercategorie razend populair.

#1
6,9

VandeStreek bier Playground Alcoholvrije IPA

vandeStreek bier

VandeStreek Playground is een alcoholvrije IPA, ofwel een alcoholvrij bier dat barst van de smaak dankzij het gebruik van extra veel hop.

0.0 Alcoholvrij bier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

#2
6,6

Heineken 0.0%

Heineken Nederland

Heineken 0.0% is niet of nauwelijks te onderscheiden van de Heineken Pils met 5% alcohol. De brouwers zijn er in geslaagd de smaak vrijwel te evenaren. Deze alcoholvrije Pilsener is dorstlessend en verfrissend.

0.0 Alcoholvrij bier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

#3
6,8

Grolsch 0.0%

Grolsch

Grolsch 0.0% is een alcoholvrije pils. Door de moderne brouwmethodes is deze alcoholvrije pilsener niet of nauwelijks te onderscheiden van zijn alcoholhoudende broer.

0.0 Alcoholvrij bier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

#4
8,5

Jever Fun

Jever

Jever Fun is een alcoholvrij bier. Jever Fun wordt gebrouwen als een volwaardig bier waarna de alcohol wordt weggenomen. De biersmaak blijft hierdoor behouden. Daarnaast bevat dit bier geen suiker en minder calorieën. Het is een bitter en subtiel alcoholarm bier met karakter.

0.0 Alcoholvrij bier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

#5
7,6

Weihenstephaner Hefeweissbier Alkoholfrei

Weihenstephaner

Weihenstephaner Hefeweissbier Alkoholfrei is nauwelijks te onderscheiden van de variant met alcohol. Deze bovengistende Weizen heeft alles wat je van een Weizen mag verwachten: mooie fruitige aroma's van banaan en natuurlijk een kruidnageltje.

0.0 Alcoholvrij bier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

#6
7,0

Bavaria 0.0% Wit

Swinkels Family Brewers

Bavaria 0.0% Wit is een heerlijk en verfrissend bier zonder alcohol. Dit ondergistende bier heeft alles wat je van een fris witbier mag verwachten. Fris en fruitig en lichte kruidigheid.

0.0 Alcoholvrij bier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

#7

Schneider Weisse Tap 3 Mein Alkoholfrei

Schneider Weisse

Schneider Weisse Tap 3 Mein Alkoholfrei is een weizenmotor. Je ziet al aan de kleur, dat dit een krachtig bier is. Mein Alkoholfrei is een donkere isotone dorstlesser, die je al bij de aanblik doet hunkeren en genieten. Je proeft het genot van de pure weizen, maar dan met minder dan 0,5% alcohol. Zo krachtig en puur behoort een alcoholarme weizen te smaken

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25 Biercoin

#8
6,0

Brand Weizen 0.0

Brand Bierbrouwerij

Brand Weizen 0.0 is het eerste alcoholvrije bier van brouwerij Brand. Dit bier is vol van smaak, zoals je gewend bent van Brand bieren, maar dus wel alcoholvrij! Geen concessies, pure smaken en vooral veel genieten.

0.0 Alcoholvrij bier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

#9
5,8

Amstel 0.0

Amstel

Amstel 0.0% is de alcoholvrije Pilsener die op elk moment kan. Verfrissend, dorstlessend en net zo smaakvol als Amstel Pilsener.

0.0 Alcoholvrij bier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

#10
7,7

Brugse SportZot

Brouwerij De Halve Maan | Brugge

Sportzot is in België het eerste alcoholvrije speciaalbier met echte smaak. Als basis wordt de bekende Brugse Zot blond gebruikt, dat gebrouwen is met 4 verschillende moutsoorten en 2 aromatische hopvariëteiten. Door een unieke filtratietechniek, waarbij op een volledig natuurlijke wijze alleen de alcohol uit het bier wordt gefilterd, ontstaat dit smakelijke bier.

0.0 Alcoholvrij bier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter