Brouwerij Warsteiner

In het dorpje Warstein, in het natuurrijke Sauerland, wordt sinds 1753 Warsteiner gebrouwen. Dit gebeurt nog altijd volgens de eeuwenoude tradities van het Reinheitsgebot (1516). Vanuit de familiebrouwerij, die sinds 9 generaties eigendom is van de familie Cramer, worden de bieren naar inmiddels meer dan 60 landen wereldwijd geëxporteerd. Het biermerk is sinds de 20e eeuw sterk verbonden met kunst en design, en sponsort verschillende evenementen zoals IFFR, Zeezout Festival en Dockyard. Warsteiner is een progressief, zelfverzekerd, premium biermerk dat zich als doel stelt mensen wereldwijd te laten genieten van het beste dat de Duitse brouwcultuur te bieden heeft.

Onze topbieren

Nieuw
7,0

Warsteiner Brewers Gold

Warsteiner

Warsteiner Brewers Gold is een Kellerbier. Het bier is gebrouwen volgens het Duitse Reinheitsgebot. Het bier heeft een vleugje karamel en honing en een uitgebalanceerde smaak dankzij de kruidig-fruitige hop: de Brewers Gold.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Warsteiner Premium Pilsener

Warsteiner

Warsteiner Premium Pilsener is een bier met een zacht en frisse smaak en een mild bittere afdronk.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Prinzregent Luitpold Weizenbock

Warsteiner

Prinzregent Luitpold Weizenbock is een Weizenbock bier. Sterk en fruitig met tonen van aardbeienjam en sinaasappel. In de neus aroma's van banaan, rijpe peer, kruidnagel, vanille en amandel. Deze Weizenbock is vernoemd naar de neef van Sisi, Luitpold Karel Josef Willem. Het bier kreeg zelfs de goedkeuring van de paus!

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,8

Warsteiner Alkohol Frei

Warsteiner

Warsteiner Alkohol Frei is het verstandige broertje van Warsteiner Pilsener. Fris, dorstlessend en geen alcohol is een fijne combinatie voor als je nog even door moet of nog moet sturen. Dit alcoholvrije bier smaakt prima bij pasta's.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,5

Warsteiner Radler 0.0%

Warsteiner

Warsteiner Radler 0.0% is een alcoholvrije Radler. Frisse aroma's met hinten van citroen. Fris en dorstlessend en vrij van kunstmatige toevoegingen en zoetstoffen. Het bier is een 100% natuurlijk product is. Zowel het pils als de citroentoevoeging waar dit bier uit bestaat is puur natuur.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,5

Warsteiner Winter

Warsteiner

Warsteiner Winter is een stevig winterbier met een volle rijke moutsmaak.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

5,5

Warsteiner Radler

Warsteiner

Dit bier is een Radler van Warsteiner. Een heerlijk, dorstlessend bier met de natuurlijke frisheid van citroen. 100% natuurlijke citroen limonade en gekozen eens tot 'Product van het Jaar' in 2013.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Ook met alcoholvrij bier is het soms lachen en gieren geblazen

Alcoholvrij bier, wat kan dat een discussies opleveren. Maar soms is het ook lachen en gieren geblazen. Kijk maar ...

Verder lezen