Brouwerij Heineken Nederland

Het is meer dan 140 jaar geleden dat Heineken zichzelf een microbrouwer kon noemen. Heel Nederland is trots dat elke dag 25 miljoen glazen Heineken worden geserveerd in ruim 200 landen wereldwijd. Heineken is zich zeer bewust van het feit dat je kwaliteit niet afmeet aan de grootte van je merk, maar aan de puurheid van je bier.

Wist je dat je: De rode ster een oud brouwers symbool uit de Middeleeuwen is? De punten van de ster staan voor de vier natuurlijke ingrediënten en de vijfde punt voor de onbekende magie van het bierbrouwen.

Bieren (14)

Sorteer op
  Score Category Naam
Heineken pilsener

Heineken Pilsener

6,7
Heineken Pilsener is beroemd over de hele wereld. Bekend vanwege zijn kenmerkende smaak, die vooral te danken is aan de Heineken A-gist.
Heineken 0 alcoholvrij

Heineken 0.0%

6,6
Heineken 0.0% is niet of nauwelijks te onderscheiden van de Heineken Pils met 5% alcohol. De brouwers zijn er in geslaagd de smaak vrijwel te evenaren. Deze alcoholvrije Pilsener is dorstlessend en verfrissend.
Heineken extra vers

Heineken Extra Vers

6,6
Heineken Extra Vers is hetzelfde als Heineken Pilsener. Alleen dan extra vers. Licht, temperatuur en tijd zijn vijanden van bier. Daarom brengt Heineken Extra Vers speciaal verpakt, gekoeld zo snel mogelijk naar de verkooppunten. Zo kan iedereen genieten van een heerlijke, extra verse Pilsener.
Heineken h41

Heineken H41

6,5
Heineken H41 werd in het voorjaar van 2016 gelanceerd in Italië en Nederland. Het bier is gebrouwen met een speciale gistsoort, die de moeder is van de bekende Heineken A-gist. De gist werd ontdekt in Patagonië. Na diverse experimenten hadden de brouwers van Heineken de wilde gist onder controle en zag Heineken H41 het daglicht.
Wieckse witte

Wieckse Witte

6,1
Wieckse Witte is een verfrissend witbier dat zijn oorsprong kent in Maastricht. Daar werd het jarenlang gebrouwen bij Stadsbrouwerij De Ridder. Tegenwoordig wordt het verfrissende witbier gebrouwen bij Heineken.
Bierflesje

Heineken Club Bottle

Heineken Pilsener is beroemd over de hele wereld. Bekend vanwege zijn kenmerkende smaak, die vooral te danken is aan de Heineken A-gist. Dit specifieke flesje wordt veelal in uitgaansgelegenheden of festival gebruikt.
Heineken tarwebok

Heineken Tarwebok

Heineken Tarwebok heeft een volle, zacht zoete smaak met een fris en pittig karakter. Ook deze Bock is een seizoensbier. Dit bier is ongeveer vanaf oktober tot en met december verkrijgbaar.
Heineken oud bruin

Heineken Oud Bruin

Heineken Oud Bruin is een Donker en Rijk bier. Dit verwarmende bier heeft een zoete smaak met een achtergrond van karamel.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket