Brouwerij Heineken Nederland

Heineken vanaf 1873: Het is meer dan 140 jaar geleden dat Heineken zichzelf een microbrouwer kon noemen. Heel Nederland is trots dat elke dag 25 miljoen glazen Heineken worden geserveerd in 192 landen. Heineken is zich zeer bewust van het feit dat je kwaliteit niet afmeet aan de grootte van je merk, maar aan de puurheid van je bier. Leve Heineken. Puur Nederlands om trots op te zijn. Wist je dat je: De rode ster is een oud brouwers symbool uit de middeleeuwen. De punten van de ster staan voor de vier natuurlijke ingrediënten en de vijfde punt voor de onbekende magie van het bierbrouwen. 1870 van Amstel, Amstel bier, Brand, Jillz, Hooiberg, Lingen's blond, Kylioan, Murphy's Irish Red Beer, Sleutel Bokbier, Vos, Wieckse zijn allemaal bieren van Heineken.

Bieren (11)

Sorteer op
  Score Category Naam
Heineken pilsener

Heineken Pilsener

6,7
Heineken Pilsener is beroemd over de hele wereld. Bekend vanwege zijn kenmerkende smaak, die vooral te danken is aan de Heineken A-gist.
Heineken 0 alcoholvrij

Heineken 0.0%

6,6
Heineken 0.0% is niet of nauwelijks te onderscheiden van de Heineken Pils met 5% alcohol. De brouwers zijn er in geslaagd de smaak vrijwel te evenaren. Deze alcoholvrije Pilsener is dorstlessend en verfrissend.
Heineken extra vers

Heineken Extra Vers

6,6
Heineken Extra Vers is hetzelfde als Heineken Pilsener. Alleen dan extra vers. Licht, temperatuur en tijd zijn vijanden van bier. Daarom brengt Heineken Extra Vers speciaal verpakt, gekoeld zo snel mogelijk naar de verkooppunten. Zo kan iedereen genieten van een heerlijke, extra verse Pilsener.
Heineken h41

Heineken H41

6,5
Heineken H41 werd in het voorjaar van 2016 gelanceerd in Italië en Nederland. Het bier is gebrouwen met een speciale gistsoort, die de moeder is van de bekende Heineken A-gist. De gist werd ontdekt in Patagonië. Na diverse experimenten hadden de brouwers van Heineken de wilde gist onder controle en zag Heineken H41 het daglicht.
Wieckse witte

Wieckse Witte

6,1
Wieckse Witte is een verfrissend witbier dat zijn oorsprong kent in Maastricht. Daar werd het jarenlang gebrouwen bij Stadsbrouwerij De Ridder. Tegenwoordig wordt het verfrissende witbier gebrouwen bij Heineken.
Desperados verde lime mint

Desperados Verde Lime Mint

Desperados Verde is als het verfrissende tequilabier Desperados maar dan gebouwen met limoen en mint. Dus nog verfrissender.
Desperados

Desperados

Desperados is een verfrissend bier gebrouwen met tequila.
Wieckse witte rose

Wieckse Witte Rose

Wieckse Witte Radler Rosé is een ultrafrisse dorstlesser. Dit verfrissende bier is gemaakt met sap van oa. rood fruit en vlierbessen.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket