Brouwerij Van Moll

Brouwerij van Moll is in 2013 geopend in Eindhoven. Eindhoven is de vijfde grote stad van Nederland, maar had toentertijd nog geen eigen bierbrouwerij. Dat ging er bij de van Moll-mannen niet in en verhuisde zij hun brewpub dat jaar naar Eindhoven. De twee heren, Jaap en Erwin, runnen de brouwerij vol passie. De mannen hebben zo van hun hobby hun werk kunnen maken en timmeren de laatste jaren keihard aan de weg.

Van Moll won tijdens de Dutch Beer Challenge 2016 de zilveren medaille voor hun blond bier Toewijding. De Eindhovense brouwerij hoefde alleen Jopen Lentebier voor zich te dulden. Een aantal jaar na de opening is craft brewer Van Moll niet meer weg te denken uit het bierlandschap.

Onze topbieren

9,0

Van Moll Zoltan – Tonka & Chipotle

Van Moll

Zoltan – Tonka & Chipotle van brouwerij Van Moll is een Imperial Stout. Dit bier is gebrouwen met tonkabonen en chipotle pepers! Een mooi eigenzinnig en smaakvol bier van deze Brabantse brouwers!

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

9,0

Van Moll Rebel Road Trip

Van Moll

Rebel Road Trip is een New England IPA. Dit bier is gebrouwen in samenwerking met brouwerij Laugar uit Spanje. Citrusachtig in de neus met hinten van ananas. Dit proef je ook terug in de smaak met licht fijn bittertje in de afdronk.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,4

Van Moll Toewijding

Van Moll

Van Moll Toewijding is een blonde dorstlesser met pit. Dit bier is gebrouwen met Waalse gist en met Cascade hop.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,3

Van Moll Doerak

Van Moll

Van Moll Doerak is een India Pale Ale met vier verschillende Amerikaanse hopsoorten. De mix van deze hoppen zorgt voor een ongekend scala aan aroma's, waarbij tropisch fruit, citrusfruit en bloemen vechten om voorrang.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Van Moll Nirvana

Van Moll

Van Moll Nirvana is zomers genot. Heerlijk fris met een scala aan smaken dankzij de Citra en Centennial hop en door toevoeging van citroengras, sinaasappelschil en koriander.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,9

Van Moll Kiss from a Rose

Van Moll

Kiss from a Rose is een samenwerking tussen Van Moll en restaurant De Treeswijkhoeve. Dit is een witbier met lychee, limoen en rozenwater. Een bijzonder fris en fruitig bier, geschikt voor op het terras of bij een lichte maaltijd.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Bitter

7,8

Van Moll Avondrood

Van Moll

Avondroos is een Zuur bier gebrouwen door Labietis, Van Moll en Rita Blazma. Een smaakvolle Sour met kenmerken vanuit ieder land. Aroma's van zoete blauwe bessen en in de smaak smaak iets zacht zoet en bitter. Iets zuur maar vooral hoppig bitter.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

Van Moll Ons Blackie

Van Moll

Van Moll Ons Blackie is een Imperial Stout, een Stout met nog een tikje extra dus. Dit bier is gebrouwen met gerst, haver en rogge. Het gebruik van deze drie graansoorten geeft Ons Blackie een eigen smaak. Van zo'n krachtig bier geniet je nog meer met een pittig stuk gerijpte kaas erbij.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle

Van Moll Fest brengt 36 top bierbrouwers naar Eindhoven

In augustus strijken 36 Nederlandse én buitenlandse brouwers neer op het iconische terrein van het Evoluon in Eindhoven.

Verder lezen

Van Moll Wanderlust non-alcoholic IPA onder de loep

Van Moll heeft de Wanderlust van 2% nu ook gebrouwen als non-alcoholic IPA met slechts 0,3%. Is-ie lekker of niet? Wij proefden 'm.

Verder lezen

Van Moll's Wanderlust: “Non-alcoholic, maar ook gewoon echt lekker”

Brouwer Erwin van Moll is met compagnon Jaap Hermans trots op het onlangs gelanceerde bier Van Moll Wanderlust: een non-alcoholic IPA.

Verder lezen

Van Moll stort zich met Wanderlust op alcoholvrij segement

Ook de Eindhovense craftbierbrouwer Van Moll meldt zich met de Wanderlust in het steeds populairder wordende alcoholvrij segment.

Verder lezen