Vanmoll eindhoven

Brouwerij Van Moll

Brouwerij van Moll is in 2013 geopend in Eindhoven. Eindhoven is de vijfde grote stad van Nederland, maar had toentertijd nog geen eigen bierbrouwerij. Dat ging er bij de van Moll-mannen niet in en verhuisde zij hun brewpub dat jaar naar Eindhoven. De twee heren, Jaap en Erwin, runnen de brouwerij vol passie. De mannen hebben zo van hun hobby hun werk kunnen maken en timmeren de laatste jaren keihard aan de weg.

Van Moll won tijdens de Dutch Beer Challenge 2016 de zilveren medaille voor hun blond bier Toewijding. De Eindhovense brouwerij hoefde alleen Jopen Lentebier voor zich te dulden. Een aantal jaar na de opening is craft brewer Van Moll niet meer weg te denken uit het bierlandschap.

Onze topbieren

Nieuw
9,0

Van Moll Zoltan – Tonka & Chipotle

Van Moll

Zoltan – Tonka & Chipotle van brouwerij Van Moll is een Imperial Stout. Dit bier is gebrouwen met tonkabonen en chipotle pepers! Een mooi eigenzinnig en smaakvol bier van deze Brabantse brouwers!

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw
9,0

Van Moll Rebel Road Trip

Van Moll

Rebel Road Trip is een New England IPA. Dit bier is gebrouwen in samenwerking met brouwerij Laugar uit Spanje. Citrusachtig in de neus met hinten van ananas. Dit proef je ook terug in de smaak met licht fijn bittertje in de afdronk.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,7

Van Moll Toewijding

Van Moll

Van Moll Toewijding is een blonde dorstlesser met pit. Dit bier is gebrouwen met Waalse gist en met Cascade hop.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,6

Van Moll Doerak

Van Moll

Van Moll Doerak is een India Pale Ale met vier verschillende Amerikaanse hopsoorten. De mix van deze hoppen zorgt voor een ongekend scala aan aroma's, waarbij tropisch fruit, citrusfruit en bloemen vechten om voorrang.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Bitter

8,3

Van Moll Ons Blackie

Van Moll

Van Moll Ons Blackie is een Imperial Stout, een Stout met nog een tikje extra dus. Dit bier is gebrouwen met gerst, haver en rogge. Het gebruik van deze drie graansoorten geeft Ons Blackie een eigen smaak. Van zo'n krachtig bier geniet je nog meer met een pittig stuk gerijpte kaas erbij.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Van Moll Nirvana

Van Moll

Van Moll Nirvana is zomers genot. Heerlijk fris met een scala aan smaken dankzij de Citra en Centennial hop en door toevoeging van citroengras, sinaasappelschil en koriander.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,9

Van Moll Kiss from a Rose

Van Moll

Kiss from a Rose is een samenwerking tussen Van Moll en restaurant De Treeswijkhoeve. Dit is een witbier met lychee, limoen en rozenwater. Een bijzonder fris en fruitig bier, geschikt voor op het terras of bij een lichte maaltijd.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Bitter

7,4

Van Moll Opgebokt!

Van Moll

Opgebokt! van Van Moll uit Eindhoven is een Duitse stijl Doppelbock met extra chocolademout en 4 verschillende hopsoorten. Aroma's van chocolade, karamel en hop vind je terug in dit bier.

Bockbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle
Van moll mega tap takeover

13 nieuwe Van Moll bieren tijdens de Mega Tap Take-over

26 september 2017 Op 11 oktober is het alweer 4 jaar geleden dat Van Moll haar brewpub opende en dat te vieren organiseren zij op zondag 15 oktober een Mega Tap Take-Over. Verder lezen
Bierista vanmoll kiss from a rose.001

Van Moll Craft Beer en De Treeswijkhoeve lanceren Kiss From A Rose

29 mei 2017 Van Moll en restaurant De Treeswijkhoeve hebben samen een nieuwe bier ontwikkeld, dat geweldig pairt met een speciaal ontwikkeld dessert. Kiss From A Rose is een witbier van 5,5% met lychee, limoen en rozenwater. Verder lezen