Brouwerij Van Moll

De vijfde stad in Nederland en geen enkele brouwerij? Brouwerij van Moll vond dat maar vreemd en verhuisde daarom in 2013 hun brewpub naar Eindhoven. Van Moll wordt gerund door twee mannen, twee mannen met een echte hart voor bier, die van een hobby hun werk hebben gemaakt. De brouwerij heeft al een aantal bieren op zijn naam staan: Geuze, Saison en rauchbier. Van Moll is modern, praktisch, licht, fris en gezellig.

Bieren (8)

Sorteer op
  Score Category Naam
Van moll toewijding

Van Moll Toewijding

8,7
Van Moll Toewijding is een blonde dorstlesser met pit. Dit bier is gebrouwen met een Waalse gist en met Cascade hop.
Van moll doerak

Van Moll Doerak

8,6
Van Moll Doerak is een India Pale Ale met vier verschillende Amerikaanse hopsoorten. De mix van deze hoppen zorgt voor een ongekend scala aan aroma's, waarbij tropisch fruit, citrusfruit en bloemen vechten om voorrang.
Bierflesje

Van Moll Ons Blackie

8,5
Van Moll Ons Blackie is een Imperial Stout, een Stout met nog een tikje extra dus. Dit bier is gebrouwen met gerst, haver en rogge. Het gebruik van deze drie graansoorten geeft Ons Blackie een eigen smaak. Van zo'n krachtig bier geniet je nog meer met een pittig stuk gerijpte kaas erbij.
Bierflesje

Van Moll Nirvana

8,0
Van Moll Nirvana is zomers genot. Heerlijk fris met een scala aan smaken dankzij de Citra en Centennial hop en door toevoeging van citroengras, sinaasappelschil en koriander.
Bierflesje

Kiss from a Rose

7,9
Kiss from a Rose is een samenwerking tussen Van Moll en restaurant De Treeswijkhoeve. Dit is een witbier met lychee, limoen en rozenwater. Een bijzonder fris en fruitig bier, geschikt voor op het terras of bij een lichte maaltijd.
Van moll opgebokt

Opgebokt!

7,6
Opgebokt! van Van Moll uit Eindhoven is een Duitse stijl Doppelbock met extra chocolademout en 4 verschillende hopsoorten. Aroma's van chocolade, karamel en hop vind je terug in dit bier.
Van moll black metal matina

Van Moll Black Metal Manita

6,8
Van Moll Black Metal Matina is een Black IPA, een krachtig en bitter bier vol hopbitterheid en geroosterde bitterheid. Dit is een bier met ballen, waar je echt even de tijd voor moet nemen.
Bierflesje

Van Moll Pastorale

Van Moll Pastorale is een Amerikaanse Amber Ale. Dit bier heeft een mooie balans tussen bitterheid aan de ene kant en de zoetheid van gebrande mouten aan de andere kant. Kenmerkend voor dat laatste zijn de tonen van karamel.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket