Horeca personeel in opleiding

Bieropleiding horeca

Als gepassioneerde horecatijger wil jij het jouw gasten natuurlijk zo fijn mogelijk maken. Belangrijk is het daarom dat jouw personeel zo goed mogelijk opgeleid is. Onderdeel is jouw gasten een passend bieradvies geven en vol passie te vertellen over de bieren die je in huis hebt. En natuurlijk wil je dat jouw personeel het bier op de juiste wijze tapt, inschenkt en presenteert. Wel zo lekker als zij dan sterk in hun schoenen staan.

In de opleiding leert het personeel in twaalf delen alles over het brouwproces, het juiste bieradvies aan je gasten, het combineren van eten en bier, het serveren van bier, de verschillende bierstijlen, het vervangen van fusten en het op de juiste manier tappen en inschenken. Ieder deel bevat een stuk theorie met veel foto’s, video’s en infographics om je bierkennis een flinke boost te geven.

Direct in praktijk brengen

Na de opleiding bestaat jouw team uit echte bierexpert en behandelen zij bier zoals de brouwer het bedoeld heeft! Ook kan het personeel jouw gasten telkens weer voorzien van een gedegen bieradvies en kunnen ze bij jouw horecagelegenheid altijd terecht voor antwoord op al hun prangende biervragen.


Start nu!