Heb jij de Pub-op Store van Swinkels in Helmond al gespot?

18 september 2018 om 08:00

Van 18 t/m 22 september opent Swinkels Family Brewers een heuse Pub-op Store aan de Veestraat in Helmond. Swinkels Family Brewers brengt zo haar aanbod aan bieren naar de consument in haar thuisregio. Bij succes zal de Pub-op Store binnenkort ook in andere Brabantse steden opduiken!

Als inwoner van Helmond en omgeving kun je deze week genieten van de bieren van Swinkels Family Brewers in een gloednieuwe Pub-op Store. De Pub-op Store is gevestigd in een leegstaand winkelpand aan de Veestraat 22, waarmee een nieuwe impuls aan het winkelgebied wordt gegeven. Tussen 18 en 22 september ben je hier van harte welkom!

Verwacht een winkel waarbij de thuisregio van het bedrijf de mogelijkheid krijgt kennis te maken met de bieren van de verschillende brouwerijen uit het portfolio. Zo kun je als bierliefhebber verschillende bieren ontdekken, ruiken en proeven: van een krachtige Cornet, La Trappe en Rodenbach tot een karakteristieke Swinckels’, Palm en Brugge Tripel. 

Geen Pop-up maar Pub-op

Het idee om een Pub-op Store in het hart van Helmond te openen, is ontstaan vanuit het innovatieprogramma van Swinkels Family Brewers. Vier medewerkers pitchten het idee met succes bij de directie. “We vinden het belangrijk dat onze van oorsprong thuisregio onze diversiteit aan bieren kent en komen daarom graag naar de mensen toe. De consument wil daarnaast steeds meer weten over bier en met name over speciaalbier. Met een Pub-op Store in de binnenstad van Helmond maken we dat waar. Het is niet alleen een gezellige ontmoetingsplaats, maar ook een proeflokaal, met een ruime keuze uit onze bieren”, vertelt Guus van Wouden, initiatiefnemer van de Pub-op Store. “Wanneer dit concept succesvol blijkt, zullen we overwegen meerdere winkels te openen”.

Bier ontdekken en meenemen

In de Pub-op Store zijn verschillende bieren te koop in 75cl flessen, feestelijke cadeauverpakkingen en kun je ook een eigen bierpakket samenstellen. Ook zijn er accessoires zoals glaswerk, viltjes openers en meer te vinden. Het team van Swinkels Family Brewers staat klaar in de winkel om meer vertellen over de bieren en het ambacht van het bierbrouwen.

De winkel is van dinsdag tot en met donderdag geopend van 11:00 tot 18:00 uur. Op vrijdag is dat van 10:00 tot 21:00uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00uur.

Meer weten over Swinkels Family Brewers? Klik door naar de brouwerspagina!