Festival Dorst na Den Haag ook naar Utrecht en Den Bosch

30 mei 2016 om 19:23

De eerste editie van Festival Dorst in het Westbroekpark in Den Haag is bezocht door zo’n 12.500, zo meldt de organisatie. De smaakpapillen van de bezoekers werden geprikkeld door het ruime aanbod aan wijnen- en speciaalbieren. Ook viel de combinatie met spijs in de smaak bij de culinaire liefhebbers. 

Festival Dorst bezoekt dit jaar nog de stadsparken van Den Bosch, 26 tot en met 28 augustus, en Utrecht, 2 tot en met 4 september.

Over Festival Dorst

Festival Dorst transformeert stadsparken in Nederland tot een groot wijn- en speciaalbierlokaal in de buitenlucht. Bezoekers kunnen genieten van ruim 70 verschillende soorten wijnen en meer dan 70 speciaalbieren van over de hele wereld, allemaal met een eigen karakter en smaak. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan spijs. Foodtrucks bereiden diverse gerechten die de bezoekers kunnen combineren met wijn of bier. Ook staan live muziek, dj’s van toen en creatief entertainment centraal. Entree: kinderen tot 12 jaar €2,50 incl. glas. Vanaf 12 jaar € 5,- incl. glas. Tickets zijn te verkrijgen via www.festival-dorst.nl of bij de ingang van het festivalterrein.

Festival Dorst in Den Haag

Festival Dorst in Den Haag

Foto’s: Peter Lodder