Muifelbrouwerij behaalt crowdfunding binnen 48 uur!

5 februari 2018 om 09:00

De Muifelbrouwerij uit Oss heeft in een sneltreinvaart het totale bedrag van hun crowdfunding weten te verzamelen. Binnen 48 uur werd het doelbedrag van €50.000 reeds met 10% overschreden! Dit resultaat is niet alleen uniek voor de brouwerij, maar ook voor het bedrijf CrowdAboutNow.

110% in 48 uur

De Osse Muifelbrouwerij heeft op unieke wijze binnen zeer korte tijd hun succesvolle crowdfund campagne afgerond. Na de kick-off op vrijdag en een drukbezochte crowdfund-dag op de eigen locatie op de Vikingenweg in Oss op zaterdag werd binnen 48 uur het doelbedrag van €50.000 met 10% overschreden en is de campagne succesvol afgerond.

Eigenaar van de Muifelbrouwerij Martin Ostendorf zegt: “Dit is echt een fantastisch resultaat van 10 jaar keihard werken om de Muifelbieren veel bekendheid te geven. De bierliefhebbers hebben duidelijk uitgesproken dat ze 100% vertrouwen hebben in de toekomst van de Muifelbrouwerij.”

Ook uniek voor CrowdAboutNow

Mark Laagewaard, directeur van het crowdfundingbedrijf CrowdAboutNow die de campagne faciliteerde: “Een brouwerij die binnen 48 uur het doelbedrag haalt, is uniek voor CrowdAboutNow. Op platforms waar rendementen en zekerheden centraal staan en investeerders intekenen zie je vaker snelle campagnes, maar bij deze brouwerij is het vooral de kracht van Martins netwerk, het lekkere bier én de behoefte aan een brouwerij die voor dit ongekende succes hebben gezorgd.”

Ketels Muifelbrouwerij Mede dankzij de fantastische steun van de Brabantse en Nederlandse bierliefhebbers kan de Muifelbrouwerij nu een eigen brouwinstallatie aankopen zodat ze zelf hun eigen bieren kunnen produceren op de Vikingenweg in Oss en er ruimte wordt gecreëerd voor innovatieve, experimentele en bijzondere brouwsels.

Klik hier voor meer over de Muifelbrouwerij!