Michel Moortgat over het behoud van de authenticiteit van De Koninck

Presentator Alain Schepers
Datum 24/08/2015
Duur 4.09

Michel Moortgat, CEO van Duvel/Moortgat, nam brouwerij De Koninck in 2010 over. Voormalig eigenaar Modest van den Bogaert verkocht zijn brouwerij niet; hij vertrouwde het toe aan de nieuwe eigenaar. Die verantwoordelijkheid voelt Michel Moortgat zeker wel. Het was een extra stimulans de brouwerij en het merk te ontwikkelen. Het resultaat is een belevingscentrum in Antwerpen, een modernisering van het merk en een aantal nieuwe bieren.

Kijk ook naar deze video’s over De Koninck

Het nieuwe belevingscentrum van De Koninck in Antwerpen trekt veel aandacht en bezoekers. Bierista nam een kijkje tijdens de opening. Hier voel, proef en ruik je het Bolleke van De Koninck.

Christian Cols is general manager bij De Koninck. Hij vertelt over de nieuwe start die het wereldberoemde merk De Koninck maakt met de opening van het belevingscentrum in Antwerpen.

Kijk ook naar het interview met Dennis de Potter, brouwmeester van De Koninck. Hij vertelt over hoe mooi hij het vindt dat De Koninck nog altijd een echte stadsbrouwerij is, die onlosmakelijk verbonden is met de stad Antwerpen.

Het Bolleke van De Koninck is een begrip in Antwerpen en wijde omgeving. In deze video legt Dennis de Potter uit wat het Bolleke nu eigenlijk is.

Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.