Twentse Bierbrouwerij in de schappen van Albert Heijn

5 juli 2016 om 21:06

Bieren van de Twentse Bierbrouwerij zijn verkrijgbaar bij 32 Albert Heijn-vestigingen. Brouwerij-eigenaar Frank Hendriks is maar wat trots dat zijn bieren – gebrouwen met regionaal geteelde gerst – in de schappen van Nederlands grootste supermarktketen liggen.

Frank Hendriks licht toe: “De Twentse Bierbrouwerij is in 2008 gestart als een lokale horeca bierbrouwerij, om bijzonder, smaakvol pils en speciaalbier te brouwen voor de Twentse horeca. Na een explosieve groei in de horeca wil de Twentse ook graag voldoen aan de toenemende vraag van de consument, die ook thuis een bier van de Twentse wil drinken.”

Van en voor de streek

Het Twents Bier is bij 32 Albert Heijn-vestigingen te koop. Uniek in de samenwerking tussen de Twentse Bierbrouwerij en Albert Heijn is, dat de Twentse Bierbrouwerij vasthoudt aan het regionale karakter, bier van en voor de streek en dus enkel in een straal van 100 kilometer rond de Twentse Bierbrouwerij verkrijgbaar zal zijn. Voor Albert Heijn, als gecentraliseerde organisatie is dit volledig out-of-the-box en nieuw hoe zij in de toekomst omgaan met regionale streekproducten.

4-Pack Twents Premium Pils

De Twentse Bierbrouwerij heeft ervoor gekozen om zes bieren aan te bieden in een speciale 4- pack verpakking, welke gepresenteerd worden in een unieke houten display kast. De bieren die verkrijgbaar zijn betreffen; Twents Premium Pils, Twents Wit, Twents Radler, Twents Amber, Twents Honing Tripel en in het najaar-seizoen Twents Bok.