Nieuwe Bier! Magazine ligt op tafel

25 juni 2017 om 16:53

Elk seizoen weer een momentje om naar uit te kijken! De komst van het nieuwe Bier! Magazine. Dit weekend was het weer zover. Het zomernummer is binnen en ligt weer op tafel.

De zomereditie heeft als thema ‘Bier & Toerisme’ meegekregen. Daar kun je natuurlijk alle kanten mee op. Behalve mooie reportages en interessante verhalen ook nu weer de vaste rubrieken, zoals de boekenrubriek, de column van Henri Reuchlin en de Biersuggestie van Bier! door hoofdredacteur Fedor Vogel en Marco Philipsen.

Drielanden Tripel

Het redactieteam van Bier! heeft een Drielanden Tripel gebrouwen bij Gulpener. Daarvan wordt uitgebreid verslag gedaan. Ook de Dutch Beer Challenge en het Nederlands Bierproeffestival krijgen de nodige aandacht. Er wordt een bezoek gebracht aan Kompaan Bier in Den Haag en bij het nieuwe bierkasteel van Van Honsebrouck in Emelgem.

Abonnement

Dit en nog veel meer interessant en lezenswaardig biernieuws vind je in het zomernummer van Bier! Magazine. Het magazine is te koop in kiosken door heel Nederland. Als je een abonnement neemt, krijg je vier nummers thuis gestuurd voor slechts € 23,50.