Ontdek de nieuwe Bierista® cursus ‘Bier proeven kun je leren!’

20 november 2018 om 08:00

Sta jij voor het bierschap altijd in grote twijfel over welk bier je moet kiezen? Wil je jouw biersmaak verder ontwikkelen en aan de bar de beste keuze maken? Dan is de nieuw Bierista® cursus ‘Bier proeven kun je leren!’ helemaal jouw ding! Leer bier proeven als een pro en ontdek de grote diversiteit van de lekkerste drank op aarde!

Bier proeven kun je leren!

Het is zover! We hebben een nieuwe cursus over bier opgezet. De cursus richt zich volledig op het proeven van bier en het beste uit je glas bier halen. Voor €24,95 krijg je toegang tot de 10-delige online cursus waarin je ontdekt hoe je bier behoort te proeven. Dat is namelijk iets anders dan bier drinken! Bier proeven doe je gestructureerd, geconcentreerd én je geeft vervolgens een gedegen beoordeling over het bier. Heel wat anders dan dat pilsje achterover klokken en de volgende bestellen… Gieten is uit, genieten is in!

Breed smakenpalet

Bier heeft een ontzettend breed smakenpalet. Van zoete smaken tot zurige tonen, van bitter tot heel kruidig en er zijn zelf zoute bieren te ontdekken. In de cursus ‘Bier proeven kun je leren!’ word je meegenomen door deze bijzondere tak van de bierwereld. Je leert kijken naar een bier, ruiken aan een bier en dan is het natuurlijk tijd om een slok te nemen van het bier. Alles om de beste beleving rondom een bier te realiseren!

Bier proeven kun je leren

Wist je bijvoorbeeld al dat een plek waar net kruidig gekookt is, je geur en smaak kan beïnvloeden? Ook daar ga je meer over ontdekken.

Bekende brouwers uit binnen- en buitenland van merken als Duvel, Guinness, Texels, Affligem, Westmalle, Leffe en Mort Subite nemen je mee op proefsafari aan de hand van hun bier!

Zoveel meer dan alleen proeven

Het begint allemaal al bij het opstarten van de dag, de omgeving waar in je proeft, het te gebruiken glaswerk, de manier van inschenken, en ga zo maar door. Om een bier goed te kunnen beoordelen is het belangrijk om rekening te houden al deze verschillende factoren. En dat is precies wat je in deze cursus leert. Want wanneer kun je het beste een bier proeven? Hoe bereid je je voor op het proeven van een bier? En hoe schenk je een bier nu eigenlijk in?

Zoek jij het antwoord op al deze vragen? Ga dan naar deze pagina en meld je snel aan voor de leukste en lekkerste cursus van Nederland! Natuurlijk krijg je naderhand een officieel Bierista certificaat in de mail, om vol trots te delen!