Labels Frankendael Brewing nog kleurrijker en opvallender

20 januari 2019 om 15:03

Frankendael Brewing wil jou als bierliefhebber natuurlijk laten genieten van een goed glas bier. Ook willen ze je aan het lachen maken. Om dat te bewerkstelligen halen de mensen van achter de Amsterdamse brouwerij inspiratie uit Pop Art en comics.

Frankendael Brewing besteedt veel aandacht aan de labels. Nu hebben de talentvolle ontwerpers Tom Bogman en Jeroen Canton de opvallende labels een. eredesign gegeven. Elke illustratie, ontworpen door Jeroen Canton, stelt een interessante voorstelling of moment uit het alledaagse leven van ons publiek voor, opgeleukt met een vleugje humor.

Pop Art

De opfrisbeurt van de bestaande labels heeft geleid tot stoutmoedige etiketten met levendige kleuren. Deze opvallende ontwerpen moeten ervoor zorgen dat de Frankendael-fans het bier altijd en overal makkelijk kunnen herkennen. Feit is dat de Pop Art-labels een opvallende verschijning zijn in het bierschap.

Frankendael bieren

Bieren van Frankendael die je zeker eens gedronken moet hebben zijn de Frankendael White Bastard, de Frankendael Tramp Stamp en de Frankendael T.I.T.S.