Bierista is vernieuwd! Eerste online bieropleiding LIVE!

28 maart 2018 om 09:30

Het grootste online bierplatform van Nederland is vernieuwd en live! Bierista.nl heeft zich een nieuw jasje aangemeten en sluit zo naadloos aan op de stijl van de zojuist gelanceerde Bierista Bieropleiding. Frisse kleuren, duidelijke taal en vooral heel veel bier! Alain vertelt je meer in het interview met Misset Horeca!

Biercommunity

Bierista.nl is de grootste en de leukste biercommunity van Nederland. Via de website en social media kanalen word je op de hoogte gehouden van het laatste biernieuws, de nieuwste bieren en de leukste events. Ook zijn er een hoop informatieve video’s en expertreviews te vinden op het YouTube kanaal. Bovenal biedt Bierista inspiratie die jou helpt nog meer te genieten van al het moois en lekkers op biergebied! Anno 2018 werd het tijd voor een stapje verder en is het platform compleet vernieuwd. Niet alleen de huisstijl is fris, helder en uitnodigend, ook de eerste online bieropleiding van Nederland is een heus pareltje te noemen.

Bierista Bieropleiding

De Bierista Bieropleiding is de eerste online bieropleiding van Nederland gericht op de consument en horeca. De cursus leidt bierliefhebbers op tot gediplomeerd bierkenner. Oftewel Bierista, Meester in Bier. Met deze online cursus kun je thuis van alles leren over bier. Na het doorlopen van twaalf delen doe je eindexamen. Heb je het gehaald, dan krijg je een bierdiploma en mag jij jezelf vanaf dat moment Bierista noemen! Als gediplomeerd bierkenner wordt je uitgenodigd voor proeverijen, rondleidingen door brouwerijen en krijg je een hele hoop biervoordeel voorgeschoteld. Denk bijvoorbeeld aan korting op zaken als bierglazen, events en festivalkaarten. Wil je meer weten over de Bierista Bieropleiding? Klik dan snel door naar de opleidingspagina!

Bier is fun!

De afgelopen weken stonden nieuwspagina’s vol met berichten over de Bierista Bieropleiding. Bier = hot en Nederland lust er wel pap van! Maar de Bierista Bieropleiding is niet alleen geschikt voor de consument, ook voor horecapersoneel biedt deze opleiding flink wat toegevoegde waarde. Bierista Alain Schepers vertelt in dit interview met Misset Horeca alles wat je wilt weten over de Bierista Bieropleiding!

Aanmelden

Dit wil jij toch ook? Aanmelden kan waar en wanneer je maar wilt! Ga naar www.bierista.nl/bieropleiding, log in of maak een nieuw account aan en begin zo snel mogelijk aan jouw weg naar die felbegeerde titel van Bierista, Meester in Bier!