Vierde editie Brussels Beer Challenge in Antwerpen

2 juni 2015 om 09:27

Antwerpen is een bruisende stad, die bekend staat als Scheldestad, Rubensstad, diamantstad, modestad en havenstad. In de cafés worden de beste bieren geschonken en in de vele restaurants kunnen foodies genieten van de heerlijkste traditionele en multiculturele gerechten. Antwerpen is een wereldstad in zakformaat die in geen tijd ieders hart verovert!

Dit alles maakt Antwerpen tot de ideale gaststad voor de vierde editie van de Brussels Beer Challenge. Deze prestigieuze internationale bierwedstrijd wordt dit jaar gehouden van 5 tot 8 november.

Twee dagen lang proeft een panel van 60 internationaal gereputeerde bierkenners 850 bieren uit alle hoeken van de wereld. De deelnemende bieren worden onderverdeeld in categorieën, gebaseerd op origine, typiciteit en stijl en vervolgens gewikt en gewogen. Op het einde van de twee degustatiedagen worden de beste bieren in elke categorie beloond met een gouden, zilveren of bronzen award.

Deze professionele bierwedstrijd is een unieke kans voor alle bierbrouwers zich te meten met de allerbeste brouwers ter wereld. De gemengde aanwezigheid van zowel Belgische experts als internationale specialisten zorgt ervoor dat de bieren die bekroond worden op de Brussels Beer Challenge kunnen rekenen op een grote mediabelangstelling en internationale erkenning.