Oeps! Vaderdagcadeau vergeten? Bestel onze cadeaubon!

15 juni 2018 om 14:15

Zondag 17 juni is het weer vaderdag! Was je dat even vergeten? Geen nood! Wij hebben de oplossing voor je. De Bierista cadeaubon bestel je namelijk binnen 5 minuten en heb je direct in je mailbox. Even printen, en voilá! Je geeft je vader de leukste en lekkerste opleiding van Nederland als vaderdagcadeau!

Kortingsactie

Hoe kun je jouw allerliefste vader nu beter in het zonnetje zetten dan met een biercadeau met échte inhoud. Bierinhoud! Bierkennis, bierplezier en vooral genieten van mooie bieren. Daar maak je hem toch zeker ontzettend blij mee? Speciaal voor deze dag hebben wij in samenwerking met het AD een mooie kortingsactie klaarstaan en kost de Bierista Bieropleiding nu geen €125 maar €99!

De online cursus tot Bierista, Meester in Bier is een heerlijke opstap in de bierwereld. Je ontdekt onder andere welke bierstijlen er bestaan, hoe zij gebrouwen worden en hoe je hen het lekkerst drinkt. Maar ook het combineren van bier en eten, de leukste hopspots en natuurlijk het brouwproces komen aan bod. In 12 delen word je meegenomen door het uitgebreide bierlandschap en alles wat daar bij komt kijken. Zo ga je nog meer genieten van dat mooie glas bier!

Vaderdagcadeau cadeaubonCadeaubon

Binnen een paar minuten jouw vaderdagcadeau in huis? Dat kan. Ga naar deze pagina en bestel de cadeaubon. Je krijgt binnen een paar minuten een gelikte PDF in de mail die je alleen nog even moet printen. De code op de cadeaubon kan jouw vader verzilveren wanneer hij wilt, en beginnen aan zijn weg naar dat felbegeerde bierdiploma!

 

Meer info over de Bierista Bieropleiding? We vertellen je er hier alles over!