Sinterklaas is nooit te laat, bestel hier je cadeaubon!

4 december 2018 om 11:30

Die laatste dagen voor ’t heerlijk avondje is het in sommige huishoudens nogal stressen geblazen. Haal maar rustig adem, want wij hebben de oplossing! Je kunt de Bierista Bieropleiding en cursus ‘Bier proeven kun je leren!’ namelijk ook cadeau geven met een cadeaubon.

Binnen een minuutje in je mailbox, makkelijk te downloaden en direct printbaar. Dank u Sinterklaasje!

Bierista® Bieropleiding

De Bierista® Bieropleiding is onze online opleiding tot Bierista, een echte meester in bier. Dat zeggen we omdat je als Bierista maar wat graag je kennis deelt met je omgeving! Je hebt grote kennis van de meest gedronken alcoholische drank ter wereld en kunt jan en alleman adviseren in hun bierontdekkingen!

Natuurlijk doe je de bieropleiding in instantie voor jezelf. Daarom nemen we in 12 delen mee door de wondere wereld van bier en blijft het niet alleen bij het theoretische gedeelte online!

  • ✅ Het bierpack met twaalf bieren wordt na activatie thuisgestuurd
  • ✅ Simpel en eenvoudig vanuit je luie stoel bierkennis vergaren
  • ✅ Na het slagen ontvang je het persoonlijke bierdiploma in de brievenbus
  • ✅ Word bekroond tot Bierista en ontvang naast eeuwige roem korting, uitnodigingen voor biertrainingen, bierproeverijen en rondleidingen

Cadeaubon downloaden

Wil je deze cursus cadeau geven? Dat kan natuurlijk! We hebben een luxe cadeaubox met cadeaupas waarmee je de opleiding op een mooie manier cadeau kunt geven. Was je niet op tijd met het bedenken van een gaaf biercadeau? Dan hebben we natuurlijk ook een cadeaubonnen beschikbaar. Deze heb je na betaling á €125,00 binnen een minuutje in je mailbox staan, kun je gemakkelijk downloaden en zo gewenst met één klik op de muis uitprinten.

Bier proeven kun je leren!

Is de bieropleiding nog net een stapje te ver maar wil je wel bier proeven als de pro’s? Ook dat kan! Voor de beginnende bierliefhebber hebben we namelijk de cursus ‘Bier proeven kun je leren!’ in het leven geroepen. In deze korte cursus á €24,95 leren we je fijne kneepjes van het bierproef-vak. Zo kun je binnen de kortste keren verschillende bierstijlen herkennen en proeven als de brouwer het bedoelde.

  • ✅ Gewoon vanuit je luie stoel je bierkennis vergroten
  • ✅ Te volgen op je desktop, laptop, tablet of telefoon
  • ✅ Ontvang na het examen het officiële proefcertificaat in de mail
  • ✅ Ga als een echte bierproever door het leven
  • ✅ Haal vanaf nu het allerbeste uit jouw favoriete bieren

 

De cadeaubon voor de cursus ‘Bier proeven kun je leren!’ bestel je hier!

Wil je weten wat cursisten over onze cursussen en opleiding te zeggen hebben? Bekijk dan de reviews die zij achterlieten op beoordelingswebsite Trustpilot!