ROTT. Brouwers zoeken naam voor nieuwe zomerse doordrinker

18 april 2018 om 08:30

De Rotterdamse brouwerij ROTT.Brouwers heeft hun derde bier in de brouwketel zitten. Het wordt een lekker zomers bier, maar hoe dit nieuwe pareltje gaat heten.. Dat weet nog niemand. Daarom hebben zij jouw hulp nodig!

ROTT. Brouwers

Misschien een ROTT. naam maar zeker geen rotbier! De bieren van deze Rotterdamse brouwerij zoeken altijd net even het randje op en zijn vol van smaak. Echte genietbieren. Bij deze Rotterdamse brouwerij worden sinds 2016 helemaal zo rottige bieren gebrouwen. Met hun Rotterdamse handen uit de mouwen-mentaliteit zetten zij telkens weer mooie brouwsels op de markt. Men poogt hier telkens weer met noeste arbeid en experimenteren smaakvolle craftbieren te maken en zoeken daarbij graag de grenzen op. Ook dit keer is de zomerse doordrinker er een geworden waar je goed van wilt proeven.

ROTT. American Wheat Ale

Het is dit keer een Amerikaanse stijl tarwebier geworden. De ketels zitten vol en nu is het nog even afwachten tot het moment van afvullen voordat we dit nieuwe bier kunnen proeven. En natuurlijk heeft het bier ook een naam nodig. Dat is voor de brouwers dit keer even lastig en ze roepen daarom graag de hulp van de kenners in. Wat wordt de naam van de opvolger van ROTT.straf en ROTT.ontbijt?

Reageer onder deze post op Facebook en geef jouw gerse naamsuggestie door! Laat door het gebruik van #Bierista in je reactie even weten dat je via ons bent binnengekomen. Wie weet strijk jij binnenkort wel met de eer en staat jouw naam op dat flesje bier!