Eerste vaatje bokbier Nationale Bokbierdag Zutphen aangeslagen

9 oktober 2013 om 13:19

ZUTPHEN – In Stadsbrouwerij Cambrinus in Zutphen is op maandag 7 oktober het eerste vaatje bokbier aangeslagen.

Met het tappen van de eerste bokbieren is het aftellen  in de richting van de Nationale Bokbierdag officieel begonnen. Deze week kunnen de liefhebbers van bokbier zich in hun handen wrijven: het traditionele Veurproeven is begonnen!

Dinsdagavond krijg je bij café De Deur een stempelkaart en het eerste glas bokbier gratis. Tussen 19 en 21 uur kan de Brand Dubbelbock worden geproefd. Op woensdag kun je bij Camelot terecht om het bokbier van Bavaria te testen. Bij grandcafé Pierrot gaat donderdag Amstel over de tong. De proefsessie wordt vrijdag besloten bij café De Spaan.

Bij elke horeca-gelegenheid ontvang je een stempel. Een volle stempelkaart kan zondag 13 oktober op de Nationale Bokbierdag Zutphen worden ingeleverd. Je ontvangt dan een gratis glas bokbier.

Hierbij een sfeerimpressie van het aanslaan van het eerste vaatje bokbier:

bier-nieuws-bokbierdag-zutphen-eerste-vat-cambrinus-1 bier-nieuws-bokbierdag-zutphen-eerste-vat-cambrinus-15 bier-nieuws-bokbierdag-zutphen-eerste-vat-cambrinus-14 bier-nieuws-bokbierdag-zutphen-eerste-vat-cambrinus-13 bier-nieuws-bokbierdag-zutphen-eerste-vat-cambrinus-12 bier-nieuws-bokbierdag-zutphen-eerste-vat-cambrinus-11 bier-nieuws-bokbierdag-zutphen-eerste-vat-cambrinus-10 bier-nieuws-bokbierdag-zutphen-eerste-vat-cambrinus-9 bier-nieuws-bokbierdag-zutphen-eerste-vat-cambrinus-8 bier-nieuws-bokbierdag-zutphen-eerste-vat-cambrinus-7 bier-nieuws-bokbierdag-zutphen-eerste-vat-cambrinus-6 bier-nieuws-bokbierdag-zutphen-eerste-vat-cambrinus-5 bier-nieuws-bokbierdag-zutphen-eerste-vat-cambrinus-4 bier-nieuws-bokbierdag-zutphen-eerste-vat-cambrinus-3 bier-nieuws-bokbierdag-zutphen-eerste-vat-cambrinus-2