Casper pakt de laatste bieren van ‘Beery Christmas’ met je uit

25 december 2017 om 08:00

Het zit er op! De ‘Beery Christmas’ van Hopt.nl is leeg. Dat betekent dat het Kerst is! Casper pakt de laatste drie bieren uit de ‘Beery Christmas’ met je uit. Welk bier was zijn ultieme favoriet?

Elke dag een nieuwe fles

‘Beery Christmas’ van online bieraanbieder Hopt.nl is een bijzonder bierpakket waar 24 bieren uit 21 landen in zitten. In totaal hebben 29 brouwers aan dit pakket meegewerkt. Het pakket bevat dus verrassende bieren en enkele van deze bieren zijn zelfs exclusief voor Hopt.nl gebrouwen!

Bij het openen van het vakje zie je natuurlijk in eerste instantie dat begeerde bier in de doos zitten, maar op de lip van het vakje staat ook allerlei informatie over bier beschreven. Denk aan het alcoholpercentage, de herkomst van het bier en een passende spijscombinatie. Bekijk de video, ontdek wat Casper’s favoriet van deze week was en klik hieronder verder voor meer informatie over de bieren!

Laatste bieren

Heb je de beoordelingen van deze bieren al gezien? Zoek rechtsboven in de zoekbalk naar een bier en bekijk wat Casper zag, rook en proefde! Hoppy Christmas!