Nationale Bierpas hoort thuis in standaarduitrusting van elke bierliefhebber

16 maart 2016 om 11:48

De Nationale Bierpas is een nieuw initiatief van Bier! magazine. Het onafhankelijke magazine over speciaalbier hoopt dat deze pas een stimulans is voor mensen om – met 10% korting – kennis te maken met speciaalbier. Daarnaast ben je als houder van de Nationale Bierpas automatisch abonnee van Bier!

Oh nee, niet nog een pasje!

Ja hoor, weer een pas in mijn toch al rijkelijk gevulde portemonnee (met pasjes …). Dat was mijn eerste gedachte toen ik uitgever Fedor Vogel van Bier! over zijn nieuwste initiatief hoorde. Wie zit er nou op nog een pas te wachten, die ook nog eens € 23,50 per jaar kost? Fedor Vogel denkt een heleboel bierliefhebbers. En eerlijk is eerlijk, toen ik het hele verhaal had aangehoord heb ik er gelijk één gekocht.

Hart en ziel

Waarom ben ik gelijk overstag gegaan? Om verschillende redenen. Mensen die zich met hart en ziel inzetten voor speciaalbier in Nederland verdienen steun. Fedor Vogel en zijn team achter Bier! Magazine verdienen die steun. De uitgever is bijvoorbeeld ook één van de drijvende krachten achter de Dutch Beer Challenge, De Week van het Nederlandse Bier en het Bierproeffestival.

Korting bij Mitra

Een andere reden is dat je korting krijgt bij je bieraankopen bij Mitra. Tja, als je portemonnee gevuld is met pasjes en niet met biljetten moet je wat. Zonder gekheid, je krijgt 10% korting op je speciaalbieraankopen bij Mitra. Deze slijterij onderscheidt zich door het geweldige assortiment speciaalbier en breekt ook een lans voor de Nederlandse speciaalbiercultuur.

Bier! magazine

Nog een reden om de pas aan te schaffen is dat je dan 4x per jaar Bier! Magazine thuis gestuurd krijgt. Je betaalt € 23,50 voor je Nationale Bierpas en krijgt gratis Bier! Magazine, of je neemt een abonnement en je krijgt de pas cadeau; het is maar hoe je het bekijkt. Feit is dat als je meer wilt weten over wat er op speciaalbier-gebied gebeurt je dit magazine niet wilt missen. Voorheen werd Bier! magazine door Mitra cadeau gedaan bij besteding van vijftien euro. Dat is niet langer zo. Je hebt nu echt de Nationale Bierpas nodig. Maar dan krijg je het magazine wel thuis op de deurmat!

Mitra doet regelmatig wat extra voor de houders van de Nationale Bierpas. In april krijg je bij aankoop van drie verschillende Urthel bieren een authentiek Urthelglas cadeau. Dit is een eerste extra actie. Zo zullen er in de loop van het jaar ongetwijfeld meerdere volgen.

Nu al krijg je 20% korting op aanschaf van het bierboek Een wereld vol bier’ van bierschrijver Alain Schepers. Hierin staan meer dan honderd verhalen vol feiten, fictie en fabels over bier. Als pashouder betaal je € 12 in plaats van 14,95, inclusief gratis verzending.

Acties in de horeca

Fedor Vogel heeft grootste plannen met de Nationale Bierpas. Nu nog krijg je korting bij Mitra en het Bier! magazine thuis gestuurd. “Er wordt gewerkt aan andere kortingen. Denk aan korting op de entreeprijs bij een festival. Ook voor de horeca, zoals biercafé’s zijn prachtige acties te bedenken. Iedereen die wil aanhaken bij de Nationale Bierpas kan zich bij mij melden’, aldus de bierliefhebber pur sang.

Sluit je aan!

Hoe meer mensen zich aansluiten bij Bier! Magazine en de Nationale Bierpas hoe interessanter het abonnement voor de bierliefhebber wordt. Voor die € 23,50 hoef je het niet te laten. Verzeker jezelf van korting bij je bieraankopen en 4x per jaar het meest dorstopwekkende magazine van ons land. Sluit je ook aan!

Door: Alain Schepers