Key Keg Bierfestival aankomend weekend in Den Helder

29 september 2017 om 08:30

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober zijn ruim 25 brouwerijen uit binnen- en buitenland vertegenwoordigd tijdens het Key Keg Bierfestival in Den Helder. Dit evenement voor bierliefhebbers wordt mogelijk gemaakt door Lightweight Containers, fabrikant van onder meer de KeyKeg, en Theater De Kampanje.

Speciaal bier, hapjes en muziek

Bezoekers kunnen deze twee dagen diverse bieren en bierstijlen uit alle windstreken proeven en zodoende ervaren wat voor moois de bierindustrie allemaal te bieden heeft. De meest uiteenlopende smaaksensaties zijn vertegenwoordigd: van hoppig naar moutig, van chocolade tot fruitig. Onder het genot van al dat heerlijke bier zullen de aanwezige brouwers met passie het verhaal achter hun mooie producten vertellen en zal er voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen aan de bedenkers en makers van de bieren.

Last but not least is er live muziek en ruim aandacht voor de zogeheten bier-spijs combinaties. Diverse, bij de bieren passende, gerechtjes zullen verkrijgbaar zijn, om de smaakbeleving de finishing touch te geven. Voor eventuele bezoekers, die niet voor het bier komen, zijn er in het KeyKeg café voldoende andere dranken beschikbaar.

Een absolute aanrader voor bierliefhebbers, Bourgondiërs en mensen die simpelweg willen genieten van een gezellige dag in een geweldige setting, met de allerbeste bieren van de tap!

Toegangsbewijzen kopen

Het KeyKeg international Beer Festival vindt plaats op:

  • zaterdag 30 september van 12.00 tot 20.00 uur
  • Zondag 1 oktober van 12.00 tot 18.00 uur.

Toegangsbewijzen zijn voor €7,50 verkrijgbaar bij Theater de Kampanje. Je ontvangt een programmaboekje met informatie over de deelnemende brouwerijen en hun bieraanbod, twee consumptiemunten en een uniek proefglas. Consumptiemunten zijn ter plekke verkrijgbaar voor €10,00 per 5 stuks.