Pieker jezelf een delirium voor het nieuwe bier van Café Delirium Amsterdam

10 december 2017 om 08:30

Biercafé Delirium in Amsterdam heeft speciaal voor hun Winterbierfestival een eigen bier gebrouwen. En hoe leuk dat ook is, een naam zou ook wel fijn zijn! Daarvoor vragen zij jouw hulp! Wat is volgens jou de beste naam voor dit Winterse bier van Delirium?

Nederlands en Engels

Een groot deel van de Delirium Amsterdam fans is niet Nederlands, daarom mogen Nederlandse én Engelse namen ingestuurd worden. Check de post en reageer met jouw winterse biernaam! De winnaar ziet zijn of haar naam binnenkort op alle flesjes staan en krijgt een glas met het winterbier cadeau tijdens het Winterbierfestival op 28 & 29 december.

Delirium Winterbierfestival

Ontdek nieuwe bieren tijdens het Delirium winterbierfestival, genieten van gezellige kerstsferen en koek-en-zopie aan de bar. Het bierfestival staat in het teken van Kerstbieren, Oud & Nieuw & een sprankelende winter. Op 28 en 29 december vindt het winterse bierfestival plaats in het café en op het terras. Twee dagen lang kun je genieten van bekende én voor Nederland onbekende bieren. Verwacht verrassende kerstsmaken en exclusieve bieren. Daarnaast geniet je van heerlijk, ambachtelijk eten. Dit wordt speciaal bereid door de chef van Delirium!

Eten kan binnen besteld worden, zodat je het direct vers uit de keuken in handen hebt. Daarnaast staan er buiten kraampjes met koek-en-zopie om heerlijk bij op te warmen. De roze olifantjes merchandise zal ook deze keer niet ontbreken. Hier zal dan ook een speciaal plekje voor zijn!

Entree

Bij binnenkomst koop je een proefglas voor €5,-. Deze is van jou en mag je ook houden. Bier, fris, wijn en eten kan worden gekocht met munten die bij de ingang te koop zijn. Een muntje kost €2,50. Ook tijdens dit festival is er weer volop entertainment. Wat dit gaat zijn, is nog even een verrassing.

Foto: Facebook Delirium Café