Win een exemplaar van het boek De Bierrevolutie!

14 februari 2017 om 12:30

De Bierrevolutie is een nieuw boek over Craft Beer in Nederland. Auteur Edo Dijksterhuis zet enkele tientallen brouwers in het zonnetje en belicht bierige hotspots. Dit boek is een must-have voor elke bierliefhebber. Zit jij straks onderuit gezakt met een biertje dit boek te lezen? Doe mee met de Bierista-prijsvraag en win 1 van de 3 exemplaren die wij weggeven!

Het hardcover boek is een werkelijk schitterende uitgave. Op zeer toegankelijke wijze worden verschillende brouwerijen belicht. Onder de brouwers the usual suspects als Jopen, Kompaan en Oersoep, maar er komen ook veel minder bekende bierbrouwers aan het woord. En in beeld, want fotograaf Jan Willem Kaldenbach maakt prachtige sfeervolle foto’s.

Kennis en inspiratie

Het rijk geïllustreerde boek kost € 24,99. De 288 pagina’s bieden urenlang leesplezier en zullen je kennis van het Nederlandse bierlandschap doen toenemen. Ook zul je worden geïnspireerd brouwers en café’s uit dit boek te gaan bezoeken. Zeker is dat je dorst krijgt op het moment dat je De Bierrevolutie openslaat.

Prijsvraag

Bierista.nl geeft drie boeken weg. Geef het antwoord op de volgende vragen, stuur je antwoorden naar info@bierista.nl onder vermelding van Prijsvraag. Inzenden kan tot en met vrijdag 24 februari. De winnaars vermelden we op zaterdag 25 februari op Bierista.nl. De winnaars krijgen het boek thuisgestuurd. Vergeet daarom niet je adresgegevens in de mail te vermelden.

Vraag 1:

In welke stad is Kompaan Bier gevestigd?
A) Utrecht
B) Amsterdam
C) Den Haag

Vraag 2:

Welk bier werd in 2016 tijdens de Dutch Beer Challenge tot Beste Bier van Nederland gekozen?
A) Jopen – Mooie Nel
B) Bruut – Gajes
C) Gulpener – Chateau Neubourg

Vraag 3:

Hoeveel erkende trappistenbrouwerijen kent Nederland?
A) 1
B) 2
C) 3