Brouwerij Uiltje Brewing

Het Uiltje uit het Haarlemse is opgericht in 2012. Bieren zijn Bosuil Black IPA, 7.0%, india pale ale; Bosuil Strix Aluco, 7.0%, speciaalbier; Ransuil Barrel Aged, 10.5%, russian imperial stout; Steenuil, 9.0%, india pale ale; Uil Pale Ale, 6.5%, india pale ale en de Velduil, 4.5%, amber

Bieren (13)

Sorteer op
  Score Category Naam
Bierflesje

Oh, buurman wat doet u nu!

9,1
Oh buurman wat doet u nu?! is een naam die ontleend is aan de film Flodder. Blonde Kees bewondert de auto van haar buurman die meer interesse toont in andere zaken dan auto's. Dat ontlokt haar de uitspraak 'Oh buurman wat doet u nu?!' Dit bier is geen dom blondje maar een stevige gehopte en zeer fruitige barley wine. Deze smaakexplosie met 11,8% is een prima afsluiter van de dag.
Bierflesje

Uiltje Al90r1thm Glenfarclas BA

9,0
Uiltje Al90r1thm Glenfarclas BA heeft 21 maanden mogen rijpen op hout. De aroma's die het heeft opgenomen zijn indrukwekkend. Dit is een intense smaakbom met aroma's van toffee, vanille en sherry. Dit is een bier om nooit meer te vergeten!
Het uiltje velduil

Het Uiltje Velduil

7,6
Het Uiltje Velduil is een American Pale Al, maar wordt door sommige bierdrinkers ook gezien als een Session IPA. De geweldige hoeveelheid hop maakt die verwarring verklaarbaar. De bitterheid en de fruitigheid maken dit bier. Door het gebruik van zo veel hop is het raadzaam dit bier zo vers mogelijk te drinken.
Het uiltje bosuil

Het Uiltje Bosuil

7,0
De Bosuil van Het Uiltje is zo donker als de nacht. Maar laat je niet in de luren leggen door die donkere kleur. Zoals je van een bier van Het Uiltje mag verwachten zit ook de Bosuil stampvol hop. Het geeft het bier bitterheid en fruitigheid. Een uil met een stevig karakter.
Het uiltje big fat double 5 ipa

Het Uiltje Big Fat Double 5 IPA

6,5
Het Uiltje Big Fat Double 5 IPA is een bier dat gebrouwen werd ter gelegenheid van het eerste lustrum van The Beer Temple in Amsterdam. Dit krachtige en bittere bier wordt gebrouwen met vijf verschillende soorten hop.
Bierflesje

Uiltje Apfelstrudel Doppelbock

Uiltje commissaris rex

Uiltje Commissaris Rex

Een variant op de algemene bokbieren van Het Uiltje, maar net zo bijzonder als de rest. De Commissaris Rex is een antwoord op de Engelse vanuit de Duitse Altbier stijl. Je ontdekt van alles in dit bier: chocolade, blauwe kaas, melk en ook fruit behoort tot het smakenpallet.
Bierflesje

Het Uiltje Dwerguil

Het Uiltje Dwerguil heeft alles wat een goede lager moet hebben, maar dan in het kwadraat. Dit bier bevat veel hopbitterheid.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket