Brouwerij Thornbridge Brewery

De Thornbridge brewery is in 2005 opgericht en heeft een ruim assortiment met vele heerlijke bieren, een vriendelijke prijs, uitstekende smaak en een drinkbare alcoholpercentage. Een brouwerij die de wereld wil laten zien wat ze kunnen brouwen.

Bieren (19)

Sorteer op
  Score Category Naam
Thornbridge hall bracia

Thornbridge Hall Bracia

8,8
Thornbridge Hall Bracia behoort tot de meest gewaardeerde bieren ter wereld. Dit is een ongekend topbier. De complexe smaak zit vol met tonen van drop, chocolade, koffie, hazelnoot en een pietsie turf. In dit bier tref je bovendien de bittere smaak van kastanjes en het zoet van Italiaanse honing.
Thornbridge wild raven

Thornbridge Wild Raven

7,9
Thornbridge Wild Raven is een Black IPA. Dit krachtige, donkere bier is gebrouwen met vijf verschillende moutsoorten en zes verschillende hoppen. Al bij de eerste slok proef je de complexiteit, die maakt dat je gauw een volgende zip neemt.
Thornbridge ampm

Thornbridge AM:PM

7,6
Thornbridge AM:PM is een zeer toegankelijk India Pale Ale. Deze Session IPA bevat weinig alcohol maar heeft verder wel alle kenmerken van de India Pale Ale. Ideaal voor bijvoorbeeld de barbecue.
Bierflesje

Thornbridge Kipling

7,5
Thornbridge Kipling is een heerlijke doordrinker. Laag in alcohol en vol met fruitige aroma's is dit genieten, zeker aan op een vrije middag of in het weekend.
Thornbridge chiron

Thornbridge Chiron

7,5
Thornbridge Chiron heeft de perfecte balans van moutigheid, bitterheid en fruit. Deze American Pale Ale heeft alles, maar toch vooral fruit. Je proeft de abrikozen en de mandarijntjes. In de nasmaak neemt de bitterheid het over van het fruit.
Thornbridge japur x

Thornbridge Jaipur X

6,1
Thornbridge Jaipur X is een Imperial India Pale Ale. Het is de feestelijk opgetuigde versie van de iconische Jaipur. Deze Jaipur X werd speciaal gebrouwen ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de brouwerij. Dit is het cadeautje van de brouwers aan de vele fans van de brouwerij en de Thornbridge Jaipur.
Bierflesje

Thornbridge Ryebuck ESB

Thornbridge Ryebuck ESB van Thornbridge Brewery is een Extra Special Bitter. Subtiel en smaakvol in de neus. Een mooie koperkleur en geroosterde en fruitige smaken.
Thornbridge tonttu

Thornbridge Tonttu

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket