Brouwerij Thornbridge Brewery

De Thornbridge Brewery is een bierbrouwerij in Bakewel, Engeland. De brouwerij is in 2005 opgericht en heeft een ruim assortiment met vele heerlijke bieren, een vriendelijke prijs, uitstekende smaak en een drinkbare alcoholpercentage. Dit is een brouwerij die de wereld echt wil laten zien wat ze kunnen brouwen.

Oorspronkelijk begon het allemaal met een selectie bieren waarbij zij traditionele recepten een moderne twist mee gaven. Na het winnen van een hoop prijzen was het tijd om uit te gaan breiden en werd in 2009 een grotere brouwerij met eigen bottellijn geopend in Bakewell. Zo konden zij de vraag van de markt aan en ook de brede selectie aan bier blijven brouwen.

Bieren (20)

Sorteer op
  Score Category Naam
Thornbridge hall bracia

Thornbridge Hall Bracia

8,8
Thornbridge Hall Bracia behoort tot de meest gewaardeerde bieren ter wereld. Dit is een ongekend topbier. De complexe smaak zit vol met tonen van drop, chocolade, koffie, hazelnoot en een pietsie turf. In dit bier tref je bovendien de bittere smaak van kastanjes en het zoet van Italiaanse honing.
Thornbridge wild raven

Thornbridge Wild Raven

7,9
Thornbridge Wild Raven is een Black IPA. Dit krachtige, donkere bier is gebrouwen met vijf verschillende moutsoorten en zes verschillende hoppen. Al bij de eerste slok proef je de complexiteit, die maakt dat je gauw een volgende zip neemt.
Thornbridge ampm

Thornbridge AM:PM

7,6
Thornbridge AM:PM is een zeer toegankelijk India Pale Ale. Deze Session IPA bevat weinig alcohol maar heeft verder wel alle kenmerken van de India Pale Ale. Ideaal voor bijvoorbeeld de barbecue.
Bierflesje

Thornbridge Kipling

7,5
Thornbridge Kipling is een heerlijke doordrinker. Laag in alcohol en vol met fruitige aroma's is dit genieten, zeker aan op een vrije middag of in het weekend.
Thornbridge chiron

Thornbridge Chiron

7,5
Thornbridge Chiron heeft de perfecte balans van moutigheid, bitterheid en fruit. Deze American Pale Ale heeft alles, maar toch vooral fruit. Je proeft de abrikozen en de mandarijntjes. In de nasmaak neemt de bitterheid het over van het fruit.
Thornbridge japur x

Thornbridge Jaipur X

6,1
Thornbridge Jaipur X is een Imperial India Pale Ale. Het is de feestelijk opgetuigde versie van de iconische Jaipur. Deze Jaipur X werd speciaal gebrouwen ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de brouwerij. Dit is het cadeautje van de brouwers aan de vele fans van de brouwerij en de Thornbridge Jaipur.
Thornbridge kill your darlings

Thornbridge Kill Your Darlings

Thornbridge Kill Your Darlings is een Vienna Lager. Deze stijl is genoemd naar Wenen, de stad waar deze bierstijl oorspronkelijk vandaan komt. Kill Your Darlings is roodbruin van kleur en zit vol met moutige aroma's. Een smaakvolle doordrinker.
Bierflesje

Thornbridge Tulameen

Thornbridge Tulameen is een een zuur Tarwebier. Na verzuring met de bacterie lactobacillus wordt dit Tarwebier gefermenteerd met een Duitse giststam om tonen van banaan en kauwgom toe te voegen. Tijdens het rijpen is er een enorme hoeveelheid frambozen toegevoegd. Het resultaat is een mooi verfrissend bier met een uitgesproken frambozensmaak!

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket