Brouwerij Thornbridge Brewery

De Thornbridge Brewery is een bierbrouwerij in Bakewel, Engeland. De brouwerij is in 2005 opgericht en heeft een ruim assortiment met vele heerlijke bieren, een vriendelijke prijs, uitstekende smaak en een drinkbare alcoholpercentage. Dit is een brouwerij die de wereld echt wil laten zien wat ze kunnen brouwen.

Oorspronkelijk begon het allemaal met een selectie bieren waarbij zij traditionele recepten een moderne twist mee gaven. Na het winnen van een hoop prijzen was het tijd om uit te gaan breiden en werd in 2009 een grotere brouwerij met eigen bottellijn geopend in Bakewell. Zo konden zij de vraag van de markt aan en ook de brede selectie aan bier blijven brouwen.

Onze topbieren

8,8

Thornbridge Hall Bracia

Thornbridge Brewery

Thornbridge Hall Bracia behoort tot de meest gewaardeerde bieren ter wereld. Dit is een ongekend topbier. De complexe smaak zit vol met tonen van drop, chocolade, koffie, hazelnoot en een pietsie turf. In dit bier tref je bovendien de bittere smaak van kastanjes en het zoet van Italiaanse honing.

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,9

Thornbridge Wild Raven

Thornbridge Brewery

Thornbridge Wild Raven is een Black IPA. Dit krachtige, donkere bier is gebrouwen met vijf verschillende moutsoorten en zes verschillende hoppen. Al bij de eerste slok proef je de complexiteit, die maakt dat je gauw een volgende zip neemt.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

Thornbridge AM:PM

Thornbridge Brewery

Thornbridge AM:PM is een frisse en fruitige India Pale Ale. Frisse aroma's van tropisch fruit, dennenappel, mandarijn en passievrucht stijgen op als je het bier inschenkt. Al die aroma's gaan mooi samen met de subtiele mout- en honingtonen.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Thornbridge Kipling

Thornbridge Brewery

Thornbridge Kipling is een heerlijke doordrinker. Laag in alcohol en vol met fruitige aroma's is dit genieten, zeker aan op een vrije middag of in het weekend.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Thornbridge Chiron

Thornbridge Brewery

Thornbridge Chiron heeft de perfecte balans van moutigheid, bitterheid en fruit. Deze American Pale Ale heeft alles, maar toch vooral fruit. Je proeft de abrikozen en de mandarijntjes. In de nasmaak neemt de bitterheid het over van het fruit.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Chocolate Coconut Porter

Thornbridge Brewery

Chocolate Coconut Porter van Thornbridge is een bijzonder smaakvolle Porter. Het bier bevat een mooie combinatie van chocolade en kokos wat voor een fluweelzacht mondgevoel zorgt. Geroosterde tonen, volle smaken en een afdronk waardoor je blijft nippen!

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,9

Thornbridge Days of Creation

Thornbridge Brewery

Thornbridge Days of Creation is een hoog gewaardeerd bier dat meerdere prijzen in de wacht heeft gesleept. Het is een fris en fruitig zuur bier, dat met frambozen gerijpt heeft op Burgundy vaten.

Blonde bieren

Aroma
Zuur

6,1

Thornbridge Jaipur X

Thornbridge Brewery

Thornbridge Jaipur X is een Imperial India Pale Ale. Het is de feestelijk opgetuigde versie van de iconische Jaipur. Deze Jaipur X werd speciaal gebrouwen ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de brouwerij. Dit is het cadeautje van de brouwers aan de vele fans van de brouwerij en de Thornbridge Jaipur.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Bitter

Toon alle