Thornbridgebrewery

Brouwerij Thornbridge Brewery

De Thornbridge Brewery is een bierbrouwerij in Bakewel, Engeland. De brouwerij is in 2005 opgericht en heeft een ruim assortiment met vele heerlijke bieren, een vriendelijke prijs, uitstekende smaak en een drinkbare alcoholpercentage. Dit is een brouwerij die de wereld echt wil laten zien wat ze kunnen brouwen.

Oorspronkelijk begon het allemaal met een selectie bieren waarbij zij traditionele recepten een moderne twist mee gaven. Na het winnen van een hoop prijzen was het tijd om uit te gaan breiden en werd in 2009 een grotere brouwerij met eigen bottellijn geopend in Bakewell. Zo konden zij de vraag van de markt aan en ook de brede selectie aan bier blijven brouwen.

Onze topbieren

8,8

Thornbridge Hall Bracia

Thornbridge Brewery

Thornbridge Hall Bracia behoort tot de meest gewaardeerde bieren ter wereld. Dit is een ongekend topbier. De complexe smaak zit vol met tonen van drop, chocolade, koffie, hazelnoot en een pietsie turf. In dit bier tref je bovendien de bittere smaak van kastanjes en het zoet van Italiaanse honing.

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,9

Thornbridge Wild Raven

Thornbridge Brewery

Thornbridge Wild Raven is een Black IPA. Dit krachtige, donkere bier is gebrouwen met vijf verschillende moutsoorten en zes verschillende hoppen. Al bij de eerste slok proef je de complexiteit, die maakt dat je gauw een volgende zip neemt.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,6

Thornbridge AM:PM

Thornbridge Brewery

Thornbridge AM:PM is een zeer toegankelijk India Pale Ale. Deze Session IPA bevat weinig alcohol maar heeft verder wel alle kenmerken van de India Pale Ale. Ideaal voor bijvoorbeeld de barbecue.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Thornbridge Kipling

Thornbridge Brewery

Thornbridge Kipling is een heerlijke doordrinker. Laag in alcohol en vol met fruitige aroma's is dit genieten, zeker aan op een vrije middag of in het weekend.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Thornbridge Chiron

Thornbridge Brewery

Thornbridge Chiron heeft de perfecte balans van moutigheid, bitterheid en fruit. Deze American Pale Ale heeft alles, maar toch vooral fruit. Je proeft de abrikozen en de mandarijntjes. In de nasmaak neemt de bitterheid het over van het fruit.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,1

Thornbridge Jaipur X

Thornbridge Brewery

Thornbridge Jaipur X is een Imperial India Pale Ale. Het is de feestelijk opgetuigde versie van de iconische Jaipur. Deze Jaipur X werd speciaal gebrouwen ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de brouwerij. Dit is het cadeautje van de brouwers aan de vele fans van de brouwerij en de Thornbridge Jaipur.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Bitter

5,5

Thornbridge Jaipur

Thornbridge Brewery

Thornbridge Jaipur is een India Pale Ale vol met citrusfruit. Dit bier is zacht en smooth en pas in de finish komt de bitterheid goed naar voren.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw

Thornbridge Tart

Thornbridge Brewery

Thornbridge Tart is een zuur bier. Een goudgele kleur en een mooie witte schuimkraag die je dorst meteen opwekt. Dit licht zurige bier, met frisse grapefruit en bitter lemon smaken, verfrist je op warme dagen!

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

Toon alle