Thornbridge Kipling

7,5 (1 beoordeling)

Thornbridge Kipling is een heerlijke doordrinker. Laag in alcohol en vol met fruitige aroma's is dit genieten, zeker aan op een vrije middag of in het weekend.

5.2%
Fris en fruitig
Salades, Witte vis
5 °C
50 cl
Terras, Alleen, bij een boek
Bovengistend
Beste keuze: Hopt
3,30
Bezorgkosten € 5,90
Je bestelling zal binnen 24-48 uur geleverd worden.

Reviews door Bierista Experts

Adjo
Bierista
7,5

Adjo Pot

De Kipling is een South Pacific Pale Ale met een alcohol percentage van 5,2 % gebrouwen door de Engelse Thornbridge brouwerij. Ze gebruiken de Nelson Sauvin bitter en aroma hop uit Nieuw Zeeland. Twee soorten mout: gerst en tarwe mout. Het bier ziet er bleek geel uit met een witte schuimkraag. De geur is fris en het bier is behoorlijk complex, niet iets wat je direct verwacht bij een Pale Ale stijl bier. Aanbevolen drinktemperatuur 5 graden.

Zicht 8,0

Zeer lichte kleur, helder bier. Mooie witte schuimkraag, grote bellen blijft goed staan.

Neus 7,5

Als eerste valt een frisse hop geur op. Een typische Nelson Sauvin hop geur. Ik ruik passievrucht en mango. Als tweede ruik ik op de achtergrond een lichte boerderij geur.

Smaak 7,0

De smaak begint gelijk bitter, pas later komen de moutachtige smaken naar boven, de fruitigheid van de hop is in de smaak veel minder dan de geur. Een volle body met een lange bittere nasmaak. Best een smaakvol, complex, doordrinkbaar bier.

Spijs suggestie

frisse salade
Tip: Het Bierlogboek! Hou je eigen bierlijstje bij.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket