Ontdek alles over de Hertog Jan Abdijbierreeks!

22 november 2018 om 08:00

Yes, gratis bierkennis! Daar worden we blij van. Als gediplomeerd Bierista en gecertificeerd bierproever krijg je automatisch toegang tot onze nieuwe, gratis speedcourses. Ben je dit nog niet? Dan kun je een account aanmaken en vandaag nog aan de Hertog Jan Abdijbierreeks Speedcourse beginnen.

Als bierliefhebber ben je natuurlijk gek op allerhande bierinformatie. Jouw bierkennis is nooit groot genoeg en er is altijd ruimte voor meer. Voor die bierliefhebbers hebben wij de Bierista® Speedcourses in het leven geroepen. Korte, gratis cursussen waarin jij meer gaat ontdekken over brouwerijen, bierklassiekers en meer.

Hertog Jan Abdijbierreeks

In de gratis speedcourse staan de abdijbieren van brouwerij Hertog Jan in de spotlight. En nee, deze bieren komen toch echt niet uit een abdij. Waarom het dan toch de ‘abdijbierreeks’ van Hertog Jan is, ontdek je natuurlijk in deze gratis cursus!

Door middel van verhalen, video’s en proefervaringen van de brouwer leer alles over de Enkel, Dubbel en Tripel van de bierbrouwer uit Arcen. Ook de Hertog Jan Grand Prestige komt aan bod. Meld je snel aan en maak kans op een gratis set Bierista® proefglazen!

  • Ontdek alle ins en outs over deze abdijbieren zonder abdij
  • Je bierkennis uitbreiden vanuit vanuit je luie stoel
  • Test je kennis in de Hertog Jan Speedcourse toets
  • Ontvang een persoonlijk certificaat in de mail

Een echte kenner

Na het afronden van de speedcourse ben jij een echte kenner! Daarom ontvang je een gepersonaliseerd certificaat in je mail. Daarvoor moet je wel minimaal 8 vragen van de toets goed beantwoorden, maar dat gaat je zeker lukken!

Jouw naam wordt dan natuurlijk ook in de Bierista® Hall of Fame opgenomen. Mét een mooie Hertog Jan badge. Ben je gediplomeerd Bierista of bierproever? Dan blijf je jouw goud, zilver, brons of groene badge zien. Maar in ‘Jouw Vat’ in je account kun je de verzamelde badges terugzien.

Klik hier verder om van start te gaan!

Houd de website goed in de gaten want de volgende gratis speedcourse neemt je meer door de overheerlijke wereld van Leffe bier- & foodcombinaties!