YES WE CAN! Claim jouw blik bij Mother’s Finest in Utrecht!

11 september 2018 om 08:00

Komend weekend bruist het op het Janskerkhof in Utrecht van het biervertier! Vrijdag 14 t/m zondag 16 september is dit namelijk de plek waar Mother’s Finest Craft Beer Festival plaatsvindt. En als gediplomeerd Bierista kun je aan de blikkenbar een gratis blik ophalen om op het terrein van te genieten! YES WE CAN!

Unieke bieren

Bij Mother’s Finest in Utrecht gaat het niet zozeer om de hoeveelheid bier die een brouwer meebrengt. Belangrijker is juist het bier wat de brouwerij zelf het meest uniek vindt en graag aan de bezoekers laat proeven. Daarom heeft iedere één tap tot beschikking om de mooiste bier te schenken.

Door deze indeling is er dit weekend een flink aanbod aan diverse bieren van over de hele wereld verkrijgbaar! Denk bijvoorbeeld aan bieren van Lompoc, Põhjala, Sixpoint, Heretic Brewing Company, Yeastie Boys, Sisters Brewery, Novo Brazil, Lervig, Beavertown, Brothers in Law, Bird Brewery en meer! Nieuw dit jaar is de blikkenbar YES WE CAN met meer dan 25 verschillende Amerikaanse bieren in blik. Een echte blikvanger!

Wil jij als gediplomeerd Bierista een gratis blik afhalen aan de bar? Dat kan! Stuur even een mailtje naar frouke@bierista.nl en dan zorgen wij dat er een blik op je staat te wachten! Let op: deze actie geldt alleen voor gediplomeerde Bierista’s en de eerste 10 aanmelders!

Alles voor de bierliefhebber

Tijdens het Mother’s Finest Craft Beer Festival is er meer dan alleen bier te ontdekken. Er is een food-court met hapjes van de barbecue, een toffe line-up met verschillende swingende rockbandjes, een pop-up barbershop, beerpong, blikkengooien, een fotobooth met leuke acties en op zondag een programma voor de kleintjes. Kortom, Mothers’s Finest is een aanrader voor iedere bierliefhebber!

mother's Finest

Beelden via Mother’s Finest door Bart van Eijden.

Elke dag wordt er één uniek experimenteel bier van een brouwerij uit Engeland op de taps aangesloten. Een happening waar de organisatie zelf ook onwijs naar uitkijkt! “We hebben zelf al mogen proeven en zijn heel benieuwd wat de gasten van het festival hiervan gaan vinden. Verder kijken we uit naar het bier van brouwerij Lompoc uit Portland. De brouwer komt zelf ook langs volgend weekend wat natuurlijk heel erg tof is!” De gehele bierlijst is pas vanaf deze week beschikbaar, de organisatie houdt het tot het laatste moment spannend!

Benieuwd welke bieren de brouwerijen meenemen? Houd dan de Facebookpagina van Mother’s Finest in de gaten!

Ook profiteren van dit soort voordelen en extra’s? Start dan vandaag nog aan de Bierista Bieropleiding. De leukste en lekkerste opleiding van Nederland!