Rotterdamse Man Met Bril Koffie lanceert Dubbel Koffie Bier

26 december 2017 om 08:00

De Rotterdamse koffiemakerts van Man Met Bril Koffie hebben in samenwerking met Brouwerij Noordt een bier uitgebracht. Vanaf vrijdag 22 december is het Dubbel Koffie Bier door de hele stad verkrijgbaar!

Man Met Bril Koffie

Achter een versleten espressoapparaat met een te kleine brander die toch net groot genoeg was om het brandalarm af te laten gaan, ontstond het idee om op kleine schaal echt verse koffie aan de man te brengen. Zelf afreizen naar de plantages, het contact met boeren onderhouden, de koffie branden en dan nog leveren. Die koffielevering wilden zij lokaal en persoonlijk doen, en dat doen we nog steeds. Zonder geouwehoer. Man Met Bril Koffie is zodoende uitgegroeid tot het meest toonaangevende, en enige, Rotterdamse koffiemerk. En zo Rotterdams als dat, is ook hun nieuwe Dubbel Koffie Bier dat sinds kort verkrijgbaar is.

Dubbel Koffie Bier

Het Man Met Bril Dubbel Koffie Bier is in samenwerking met het oerRotterdamse Brouwerij Noordt gebrouwen. Het bier is een naar origineel Belgisch Dubbel recept gebrouwen bier met een donker bruine kleur en een volle, lichtzoete smaak. Die smaak is te danken aan het gebruik van een dubbele hoeveelheid gerst en hop én de toevoging van de eigen El Rosario koffie.

Het bier bestel je hier!