Inkt van mout maakt een kunstwerk van de schuimkraag

30 maart 2018 om 07:55

Appje openen, plaatje kiezen, tekstje toevoegen en klaar! Je loopt naar de bar en Beer Ripples print jouw afbeelding met inkt van mout in de schuimkraag van een glas bier. Dat is toch te gek?!

Beer Ripples

Deze bierprinter maakt gebruik van inkt op basis van mout om teksten en afbeeldingen op een glas bier af te drukken. Van geselecteerd teksten en plaatjes tot een heuse foto van jezelf. Het kan niet gek genoeg! Vanuit een IOS-app kun je afbeeldingen en teksten kiezen en met een uitbreiding zelfs eigen foto’s toevoegen. Even tikken op het touchscreen van de Beer Rippels, het bier plaatsen en het apparaat doet verder zijn werk. Je hoeft niet bang te zijn dat het schuim van je bier ondertussen compleet verdwenen is, het duurt namelijk maar 11 seconden om een plaatje te printen!

Binnenkort verkrijgbaar

De bierprinter is op beurzen al een tijdje te bewonderen. In de US en Canada is het apparaat ook daadwerkelijk beschikbaar. Hier in Europa moeten we nog even geduld hebben. In de loop van dit jaar wordt Beer Ripples wereldwijd geïntroduceerd. De printer kost ruim $3000 dus het is niet perse een gadget voor in huis, maar een gaaf snufje is het zeker!

[Afbeelding: via #beerripples]