Overleef de Nederlandse zomer met de Heineken Coolbag

5 juni 2018 om 08:00

Heineken heeft weer een nieuwe actie! De Heineken Coolbag helpt ons de Nederlandse zomer door. De tas zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een verfrissend glas Heineken en hij ziet er nog eens tof uit. Cool toch?! 

Zomer in Nederland

We herkennen het allemaal wel. Je stapt compleet in zomerse kledij gehuld, bepakt en bezakt op de fiets voor een gezellige barbecue in het park en ja hoor… Regen! Jij doorweekt, je vrienden doorweekt en ook je spullen zeiknat. De reclame die bij de Heineken Coolbag hoort is een feest der herkenning. Misschien niet zó heftig, maar het gevoel is zeker bekend bij menig Nederland. Die Nederlandse zomer toch ook..

Heineken Coolbag

Buiten zijn coolfunctie die ervoor zorgt dat jouw bier lekker koel blijft en het handige design van de tas, is de nieuwe tas van Heineken ook nog eens waterdicht. Zoals je al zag in de video, getest voor de Nederlandse zomer! De Coolbag zorgt ervoor dat de inhoud van jouw tas dus altijd droog blijft! De rugzak is comfortabel te dragen en met een handvat in de vorm van een opener til je de Heineken Coolbag gemakkelijk op én kun je ook nog ijskoude biertjes openen. De Coolbag is vanaf 11 juni voor €9,99 verkrijgbaar in de supermarkt bij aankoop van een 8-pack Heineken 25cl blikjes.

Heineken NOW app

Geen bier in huis en ook geen supermarkt in de buurt? Daar heeft Heineken de oplossing voor! Koude pils bestel je in Amsterdam voortaan ook via de Heineken NOW app. Ook verschillende bezorgdiensten als Deliveroo en Thuisbezorgd.nl (ook in Utrecht) bezorgen Heineken bier.