Heineken 0.0 is nu ook van de tap verkrijgbaar!

20 juni 2018 om 08:05

Je hebt Heineken 0.0 zeer waarschijnlijk al in de fles ontdekt. Maar vanaf nu is de alcoholvrije Pilsener ook van de tap verkrijgbaar. Een aantal Nederlandse horecazaken in onder andere Eindhoven, Zwolle en Amsterdam zijn al voorzien van de nieuwe tap.

Alcoholvrij = hot!

De alcoholvrije markt blijft sterk groeien. De cijfers liegen er niet om, zo zegt ook de marketing directeur van Heineken Nederland in een persbericht. “De alcoholvrije markt is vorig jaar met bijna 25% gegroeid. Heineken 0.0 heeft daar een mooie rol in gespeeld. Ons alcoholvrije bier is in bijna 7000 bars en restaurants en vrijwel alle supermarkten op fles verkrijgbaar. Naast dat consumenten bewuster leven, kiezen ze ook steeds vaker voor alcoholvrij bier omdat het goed smaakt. Het wordt dan ook gebruikelijker om alcoholvrij bier te bestellen in de bar of op het terras, een mooie reden om te blijven innoveren. We starten nu met Heineken 0.0 op tap in zo’n 100 horecazaken in Nederland. Ik ben erg trots op deze ontwikkeling”, aldus David Lette.

Samen met de consument zoekt Heineken constant naar mogelijkheden om de ultieme gastbeleving te verbeteren. Met Heineken 0.0 op tap kunnen horecazaken gemakkelijk een goed getapt glas alcoholvrij bier serveren. Natuurlijk is er ook een bijpassend glas uitgebracht, zodat er duidelijk verschil te zien is tussen alcoholhoudend en alcoholvrij bier. 

Tapbeleving

Willem van Waesberghe, Meesterbrouwer Heineken: “Voor mij is niets zo heerlijk als een vers getapt bier op een zonnig terras of bij een diner in een restaurant. Een mooi tapbier is lekker koud en verfrissend. Ik ben ontzettend blij dat we de tapbeleving nu ook met onze alcoholvrije variant kunnen gaan bieden. Zo komt de smaak nog beter tot zijn recht.” 

Je kunt vanaf nu jouw vers getapte glas Heineken 0.0 is bij een select aantal horecazaken in Nederland bestellen. Je bent onder andere bij Hockeyclub Pinoké, SS Rotterdam, Microlab Eindhoven en het Intratuin restaurant in Duiven aan het juiste adres!