Bierdiploma voor bierdrinkers die alles uit hun glas bier halen

7 maart 2018 om 11:30

Bierista komt met iets nieuws! Deze maand starten we namelijk met de Bierista Bier Opleiding, een online opleiding waarmee je een bierdiploma kunt halen. Gewoon lekker thuis over bier studeren, zo vanuit je luie stoel.

Morgen vertellen we je meer over wat we met een gerust hart ‘de leukste opleiding van Nederland’ durven te noemen. Het bier diploma maakt jou Bierista, een Meester in Bier. En door allerlei bijzondere voordelen is het nog leuker dan het nu al klinkt.

Online Bier Opleiding

Bier staat gigantisch in de belangstelling. Elke dag komen er nieuwe bieren bij en vrijwel elke week wordt er in ons land een nieuwe brouwerij geopend. In onze biercommunity komen dan ook dagelijks vragen binnen over bier. Veel van deze vragen zijn heel praktisch en komen steeds weer terug. “Al deze vragen en een stuk theorie vind je terug in onze online bier opleiding die nog deze maand van start gaat’, aldus Alain Schepers van Bierista.

Biersommeliers

Bierista is de grootste online biercommunity van Nederland. Maandelijks bereikt het platform meer dan 100.000 unieke bierliefhebbers. Er wordt samengewerkt met toonaangevende gezichten uit de bierwereld, zoals biersommeliers, bierbrouwers en bierexperts. In de online biercursus komen verschillende bekende bier-Nederlanders voorbij zoals Jet van de Griendt, Arvid Bergström, Pepijn van der Waa en Bas Schampers.

Het gemak van online

Op het gebied van biertrainingen en bieropleidingen is op dit moment vooral Stibon actief. Dit is een stichting die opleidingen op locatie verzorgt. Voor veel mensen gaat zo’n opleiding waarvoor je zes avonden naar een locatie moet reizen te ver. Online is net zo praktisch! Studeren wanneer het jou uitkomt, op de plek waar jij dat wilt. Met als ultieme bekroning een officieel bierdiploma en jouw titel ‘Bierista, Meester in Bier’.

Korting voor snelle beslissers

Morgen vertellen we je dus meer over de achtergronden van dit bierdiploma en hoe je je kunt inschrijven voor de Bierista Bier Opleiding. Voor de snelle beslissers hebben een prachtige aanbieding. Don’t miss it!