Crew Holland Heineken House Zuid-Korea geselecteerd

24 oktober 2017 om 09:30

Ruim 60 geluksvogels krijgen vandaag het nieuws waar zij al weken naar hebben gesmacht. Zij vinden een ticket naar de Olympische Winterspelen in Zuid Korea op hun deurmat en zijn daarmee officieel geselecteerd als crew in het Holland Heineken House in Zuid Korea.

Dé hotspot tijdens de spelen

HEINEKEN heeft in samenwerking met HR-partner Adecco een zorgvuldig selectieproces doorlopen om het allerbeste team samen te stellen voor de 14e editie van dé hotspot tijdens de Spelen. Zowel voor als achter de schermen gaat dit team zorgen voor een onvergetelijke Olympische ervaring voor de sporters van TeamNL, hun familie en vrienden, NOC*NSF, sportbonden, media en natuurlijk ook de vele Oranjefans.

Selectie

Net als voorgaande Spelen is er weer een overweldigende belangstelling van kandidaat-crewleden geweest. Adecco ontving maar liefst 800 aanmeldingen, waarvan er uiteindelijk 180 zijn uitgenodigd voor een selectiebijeenkomst. Tijdens deze dag werden zij onderworpen aan allerlei activiteiten als een tapwedstrijd, een videopitch en een groepsopdracht waarin de kandidaten getest werden op samenwerking en creativiteit in de vorm van een Escape room. Hieruit zijn ruim 60 kandidaten gekozen, waaronder 2 oud topatleten en 3 Koreaans sprekende crewleden. Dit team gaat in het Holland Heineken House de bezoekers de tijd van hun leven te bezorgen en gaat van het nationale huis de ‘hottest place in town’ maken. De crewleden ontmoeten elkaar op 23 november aanstaande bij de eerste crewdag in Amsterdam bij Adecco.

De crew maakt het verschil

“Het succes van het Holland Heineken House valt of staat met de keuze voor de crew”, vertelt Yvonne de Liefde, projectleider Holland Heineken House. “Zij zijn de sfeermakers van het nationale huis en zorgen ervoor dat het Holland Heineken House naar een nóg hoger niveau wordt getild. Of ze nu achter de registratiebalie staan, gasten informeren, atleten begeleiden, diners uitserveren, in de keuken staan of een perfect Heineken® biertje tappen; ze zijn allemaal even belangrijk. De crew is de motor van het succes en daarom zijn de selectiecriteria streng. Ik ben ervan overtuigd dat dit team hét verschil gaat maken in Zuid-Korea en ik kijk er enorm naar uit met deze club te gaan samenwerken.”

Babs van de Voort, Marketing Director Noord Europa van Adecco: “Wij zijn trots dat wij HEINEKEN opnieuw hebben geholpen met het vinden van de juiste mensen voor dit grootste sportfeest ter wereld. We hebben absolute toppers geselecteerd die het Holland Heineken House opnieuw tot een onvergetelijke ervaring gaan maken: voor het publiek, de sporters en de atleten. Een baan die verder gaat dan zomaar een leuke klus.”

Ticketverkoop gestart

Voor de sport- en Oranjefans die naar Zuid Korea afreizen en het huis willen bezoeken, is ook de kaartverkoop inmiddels van start gegaan. Meer informatie over de het Holland Heineken House en de ticketverkoop is hier te vinden. Het Holland Heineken House staat tijdens de 14eeditie in Gangneung, aan de oostkust van Zuid-Korea en dichtbij de Olympische schaatshallen. Het Holland Heineken House is ook straks weer dé ontmoetingsplaats voor de Nederlandse sportscene, waar hopelijk veel Oranje Olympisch succes wordt gevierd.