Craft- en speciaalbierplatform Beerwulf.com opent haar deuren in België

19 september 2017 om 11:00

De wereld van craft- en speciaalbier groeit als kool en de online verkoop van eten en drinken zit in de lift. Voor Beerwulf.com hét perfecte moment om nu ook in België – de bakermat van speciaalbier- haar deuren te openen.

De bierliefhebber staat centraal

Hans Böhm (leader of the pack): “De afgelopen maanden hebben we Beerwulf succesvol geïntroduceerd in Nederland. Er is hard gewerkt om een platform te bouwen waarbij de bierliefhebber centraal staat. Om de keuze zo makkelijk mogelijk te maken, bevat de gebruiksvriendelijke website allerlei handigheden. Informatieve blogs, uitgebreide smaakomschrijvingen, suggesties op basis van huidige voorkeuren en veel informatie over de brouwers. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat nu uit ruim 450 bieren van meer dan 150 brouwerijen. Zit je favoriete bier er toch niet tussen? Dan gaat Beerwulf er naar op zoek.”

Aandacht voor de brouwers

Met de start van Beerwulf.com worden ook de bieren van kleinere lokale brouwers voor iedereen in België toegankelijk. Iedere brouwer krijgt zijn of haar eigen webpagina om zich te presenteren. Omdat een online platform heel flexibel is, kunnen nieuwe bieren en ook eenmalige brouwsels nu makkelijk en snel in heel België geproefd worden.

Snel bezorgen tegen lage kosten

Bestel je de bieren voor 16.00 uur, dan krijg je ze de volgende dag thuisbezorgd. De verzendkosten zijn €4,95 maar als introductie bezorgt Beerwulf nu vanaf 12 bieren gratis. De prijzen van de bieren zijn vrijwel gelijk aan het reguliere prijsniveau in de supermarkten. “Beerwulf volgt hierin de adviesprijs van de brouwers,” aldus Hans Böhm. “Het grote voordeel zit ‘m in de diversiteit die we bieden. Je kunt een mooie variatie aan verschillende bieren aanschaffen, zonder daarvoor het hele land te hoeven doorreizen. De bieren worden daarnaast verpakt in dozen die een zeer goede bescherming bieden. Geen gedoe met kapotte flessen dus.”

Losse flessen en packs

Alle flessen kunnen los besteld worden, maar Beerwulf heeft ook zelf een aantal packs samengesteld. En daar bleek de afgelopen tijd veel vraag naar. De packs worden onder andere samengesteld op basis van momenten (zomer, BBQ) en bierstijlen (trappist, IPA). Met de packs wordt het voor iedereen een stuk makkelijker iets nieuws te kiezen en daarnaast zijn de packs voor veel mensen het perfecte cadeau gebleken.

Nooit af

We blijven continu doorwerken om de website te verbeteren en alles up-to-date te houden. Er wordt nog volop gesleuteld aan betere zoek- en adviesfuncties en aan de uitbreiding van het assortiment. “Ook komen er continue nieuwe artikelen over bijvoorbeeld bierstijlen, brouwerijen en combinaties van bier en eten uit, zodat we bierliefhebbers op de hoogte kunnen houden van de meest recente ontwikkelingen”, zegt Marc Scholten van Beerwulf. “De markt van craft- en speciaalbier is volop in beweging en ook op het gebied van e-commerce brengt iedere dag weer nieuwe mogelijkheden.” De deuren van Beerwulf.com zijn per vandaag officieel geopend. Neem gerust een kijkje….