Bierista® Bieropleidingen heeft een nieuw jasje aangemeten!

18 november 2018 om 08:00

Heb je het al gezien? We hebben onze website een nieuw jasje gegeven! Geheel in stijl zijn de Bierista® Bieropleidingen direct vanaf de homepage te vinden en kun je nog nu nog sneller nóg meer bierkennis op doen.

Bierista® Bieropleidingen

Je kent ons natuurlijk als jouw guide door de wondere wereld van bier. En daar gaan we steeds een stapje verder in. Wat begon als bierblog is ondertussen uitgegroeid tot één van de grootste bieropleiders van Nederland, en daar zijn we trots op! Daarom hebben we de broedplaats van onze bieropleiding, biercursussen en gratis speedcourses een nieuw jasje gegeven. Je kunt de bieropleiding en cursussen nu dus nog makkelijker bestellen!

Maak kennis met de nieuwste leden van onze actieve biercommunity, ontdek nieuwe Bierista® partners én lees hoe jouw voorgangers de Bierista® Bieropleidingen hebben ervaren!

Bier proeven kun je leren!

Precies op tijd voor Sinterklaas en ruim op tijd voor Kerst, lanceren we nu ook de nieuwe biercursus ‘Bier proeven kun je leren!’. In deze cursus ontdek je alles over het proeven van bier, het herkennen van bierstijlen en weet je binnen de kortste keren hoe je het beste uit jouw favoriete bieren kunt halen.

Bierista cadeaukaart leren

Proef mee met de brouwers van bieren als Leffe Blond, Texels Skuumkoppe, Gulpener Korenwolf en zelfs het de iconische Guinness Draught. De brouwers nemen je in verschillende video’s in de proefcursus mee door de zicht, geur en smaakervaring rondom hun bieren. Na het afronden van deze biercursus ontvang je een persoonlijk certificaat in de mail en mag jij jezelf gecertificeerd bierproever noemen! De biercursus ‘Bier proeven kun je leren!’ is dus de perfecte opstap naar de Bierista® Bieropleiding.

Je kunt deze biercursus natuurlijk ook cadeau geven! Voor €24,95 heb jij het leukste, lekkerste en meest leerzame cadeau van Nederland in handen. Natuurlijk in een mooie cadeauverpakking!

Gratis speedcourses

Om jouw bierkennis op pijl te houden, meer te ontdekken over specifieke brouwers of om het gevoel met onze online bieropleidingen en cursussen te krijgen kun je ook de gratis speedcourses volgen. Zo kun je sinds kort alles leren over de Hertog Jan Abdijbierreeks. In deze gratis speedcourse staan de abdijbieren van brouwerij Hertog Jan volledig in de spotlight. Je ontdekt door middel van verhalen, video’s en proefervaringen van de brouwer alles over de Enkel, Dubbel en Tripel van de bierbrouwerij in Arcen. Ook kun je je binnenkort ook verdiepen in de lekkerste bier- & foodcombinaties uit de Leffe Abdij. Maar dat vanaf 20 november!

Word Bierista, een echte meester in bier!

Als Bierista weet je alles van bier, draag je jouw kennis maar wat graag over op de mensen om je heen en is ieder (proef)glas bier weer genieten. Je kent de verschillen tussen bierstijlen, weet waar je de verschillende smaakcategorieën  aan kunt herkennen en combineert wat af aan tafel. Daarnaast profiteer je van mooie kortingen, gave acties en allerhande uitjes zoals rondleidingen, workshops en evenementen.

Wil jij ook onderdeel worden van onze actieve biercommunity? Begin dan vandaag nog met de bieropleidingen en biercursussen van Bierista® Bieropleidingen!