Bird Brewery kan gaan bouwen aan House of Bird

2 januari 2019 om 08:00

Heb je nog niet geïnvesteerd? Dan ben je nu te laat! De crowdfunding van Bird Brewery is afgerond. In totaal hebben 501 crowdfunders een bedrag van € 627.127 op de plank gelegd. Het doel is eind 2019 de deuren van House of Bird te openen.

Intensieve periode

“Dit is waanzinnig. Zoveel mensen die vertrouwen hebben in onze plannen. Dat voelt echt bijzonder”, vertelt Ralph. “Het is een hele intensieve periode geweest, waarin stress en mooie momenten zich in hoog tempo afwisselen. Ik heb de afgelopen drie maanden meer dan 10.000 mails gestuurd, honderden gesprekken gevoerd en de crowdfundingpagina zeker 1.000 keer gerefresht. Heftig, maar uiteindelijk helemaal waard!”

House of Bird

“Ja, echt super. Een mijlpaal waar we iedereen enorm dankbaar voor zijn’, vindt ook Rik. ‘Nu is het even genieten, maar stilzitten is er niet bij. De aankomende maanden zijn wij druk met de realisatie van House of Bird. Dat we zoveel support hebben geeft ons gelukkig nog meer energie om er een fantastische plek van te maken.’

Veel vertrouwen

Voor de nieuwe horecapartner Teun IJff betekent het dat ook zijn aankomende jaren in het teken gaan staan van House of Bird. ‘We zijn nu bezig met het definitieve ontwerp en het is natuurlijk super dat je alles nog kunt intekenen. Onze ideale plek. Ik heb er heel erg veel zin in en alle vertrouwen dat wij als team alles in ons hebben om van House of Bird een bijzondere plek te maken.’

Opening eind 2019

House of Bird komt te staan in het Diemerbos. Dat is net buiten de hoofdstad. Amsterdam ligt op slechts drie kilometer. Het wordt een plek waar natuur, bier en activiteiten op een prachtige manier bij elkaar komen. Behalve het proeflokaal komt er ook een brouwlab en verschillende verhuurbare ruimtes. Het doel van Bird Brewery is om eind 2019 de deuren te openen.