Brouwerij Oedipus Brewing

De Amsterdamse brouwerij Oedipus is opgericht in 2012. Mooie kleuren Bieren van Oedipus zijn: Mannen Liefde, 6.0%, saison; Mama, pale Ale; Thai Thai, trippel 8%; Gaia, India Pale Ale 7%; Panty Stout 6%; Salty Dick, gose 4%; Slomo, Session Saison 3.5%; DODO, Califronia common 5%. Speciaal bieren zijn: Kinder Yoga, Imperial Stout 11%, Zwangerschapsyoga, dark sour, 4%; Hosanna, double ipa 9%; The Dancer, India pale ale 7%; Lekker Bek, saison 6%; Hollandse Gedrooghopte cider, cider 8%; Speciaal, Bok 7%; Rubberen Robbie en de Smoked porter 6,5%.

Bieren (17)

Sorteer op
  Score Category Naam
Bierflesje

Oedipus Lervig Frazzled

8,6
Frazzled is een collaboration. Oedipus Brewing en Lervig hebben de handen ineen geslagen en een bijzonder bier gebrouwen met geroosterde mouten, een Saison-gist, rabarber en blauwe bessen. Dit is een fruitige smaakexplosie met geroosterde tonen.
Bierflesje

Oedipus Munchies

8,0
Oedipus Munchies is een hoppy amber lager gebrouwen door Oedipus Brewing in samenwerking met De Foodhallen in Amsterdam. Het is een krachtig alternatief voor een pilsje. Oedipus Munchies leent zich uitermate goed voor foodpairing.
Oedipus hosanna

Oedipus Hosanna

7,7
Oedipus Hosanna is een Imperial IPA. Bakken vol met hop zijn de brouwketel in gegaan om dit bier zijn unieke smaak te geven. Hosanna heeft een fruitig karakter en is krachtig en bitter tegelijkertijd.
Oedipus thai thai tripel

Oedipus Thai Thai Tripel

7,6
Oedipus Thai Thai Tripel is geen Tripel zoals je die zou verwachten. De mannen van Oedipus hebben er heel duidelijk hun eigen signatuur aan gegeven, onder meer door wat ongewone ingrediënten, zoals chili peper, toe te voegen. Het resultaat mag er zijn, met deze Tripel in je glas word je zeker verrast.
Oedipus polyamorie

Oedipus Polyamorie

7,5
Polyamorie van Oedipus Brewery in Amsterdam is een mix tussen een Berliner Witbier en een Amerikaanse Pale Ale. Wat zurig met veel tropisch fruit tonen en aroma's. Je herkent mango terug in dit bier naast de Citra en Amarillo hoppen.
Oedipus mama pale ale

Oedipus Mama Pale Ale

7,4
Oedipus Mama is een lekker en niet te ingewikkeld bier. Prima om je dag mee te beginnen ... of te eindigen. Centennial hop drukt als smaakmaker een duidelijk stempel op deze fijne Pale Ale.
Bierflesje

Oedipus Slomo Session Saison

7,4
Oedipus Slomo Session Saison is een bier met maar heel weinig alcohol. Ondanks de 3,5% heeft deze Session Saison niks ingeboet aan smaak. Sterker nog, dit is een bier daar wil je er graag nog één van.
Oedipus panty stout

Oedipus Panty Stout

7,4
Oedipus Panty is een romige Stout met een droge finish. Met geroosterde aroma's en chocolade blijft deze Stout 'langer hangen dan je one-night-stand'.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket