10 op een rij 'Donker & Rijk'

Om jou soepeltjes door onze wereld van bier heen te loodsen hebben we hier een aantal kenmerkende (en goed verkrijgbare) bieren in de categorie 'Donker & Rijk' voor je op een rijtje gezet! Lees hier meer informatie over deze biercategorie.

Onze top 3 bieren

#1

Duits & Lauret Biere de Garde Brune

Fortbrouwerij Duits & Lauret

Duits & Lauret Biere de Garde is een robuust en fruitig bier van 7,5%. Dit bovengistende bier is niet gefilterd en niet gepasteuriseerd. Je kunt de fles gelijk uitschenken, maar deze Biere de Garde is ook bij uitstek een bier dat je kunt opleggen.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25 Biercoin

#2
7,3

De Molen Bommen & Granaten

Brouwerij De Molen

De Molen Bommen en Granaten is het zwaarste bier uit de standaard-collectie van De Molen. Een bier met een body waar je u tegen zegt. Bommen & Granaten is vooral zwaar, smaakvol en zoet.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

#3
6,7

Brand Sylvester

Brand Bierbrouwerij

Brand Sylvester is een smaakvolle Strong Ale. De zoetkruidige smaak maakt Brand Sylvester onweerstaanbaar tijdens de donkere wintermaanden. Exclusief geselecteerde mouten geven dit bier zijn rijke aroma en robijnrode kleur. "Een robijnrode kleur. De warmte van kruidnagel, kaneel en zoethout. Ronde karameltonen. Geurige Saazerhop. Sylvester is krachtig en toch fris. Hartverwarmend voor winterse dagen", aldus Rob Habets, meesterbrouwer bij Brand Bierbrouwerij.

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Meer uit de top 10